2777
2789
خو میش بدی؟

@sepanta_armeity

یادداشت  :👈آنها که موهای صاف دارند فر می‌زنند و آنها كه موی فر دارند موی‌شان را صاف می‌كنند ...عده‌ای آرزو دارند خارج بروند و آنها كه خارج هستند برای وطن دلشان لك زده و ترانه‌ها می‌سُرايند...مجردها می‌خواهند ازدواج کنندمتأهل‌ها می‌خواهند مجرد باشند!عده‌ای با قرص و دارو از بارداری جلوگيری می‌كنند و عده‌ای ديگر با قرص و دارو میخواهند باردار شوند!لاغرها آرزو ﺩﺍﺭﻧﺪ چاق بشوندو چاق‌ها همواره حسرت لاغری را می‌كشندشاغلان از شغلشان می‌نالندبیکارها دنبال همان شغلندفقرا حسرت ثروتمندان را می‌خورندثروتمندان دغدغه‌ی نداشتن صفا و خون‌گرمیِ فقرا دارند؛ افراد مشهور از چشم مردم قایم می‌شوند مردم عادی می‌خواهند مشهور شده و دیده شوند!سیاه‌پوستان دوست دارند سفیدپوست شوند و سفیدپوستان خود را برنزه می‌کنند ...و هیچ‌کس نمی‌داند تنها فرمول خوشحالی این است: "قدر داشته‌هایت را بدان و از آنها لذت ببر" قانونهای ذهنی می‌گویند خوشبختی یعنی "رضایت"، شکرگزاری؛مهم نیست چه داشته باشی یا چقدر، مهم این است که از همانی که داری راضی و شکرگزار باشى ...آنوقت ”خوشبختی❤️ ...!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عصرهاهم میشه رفتو ازمایش بتاداد؟😕

😕؟؟؟؟

بابت اینی که هستم خداروشکرمیکنم خدایاشکرت ازخدامیخام دل هممونو شادکنه وبه زندگیامون ارامش بده اصلا ازش میخام جوری توخوشبختی غرقمون کنه که حال کنیم😁😜

من مامانم گفت بهش تو تاکسی بود از ذوق و خوشحال ۱۰۰هزار داده بود راننده تاکسی😂😂😂😂

ننه ....! هرچی بدبختی کشیدیم گفتی "حکمت خداس "          ببین ننه.....          نیشونی این حکمت و بده برم در خونش           بگم د لامصب مشکلت با من چیه اخه...😢                     خداجون خودت نگهدار پسرم و همسر عزیزم باش❤               درسته گاهی از دست شوهر جان عصبیم و تو تاپیکا راجبش بد میحرفم ولی خو دنیامه❤                        پسملی هم که بحثش جداس تاج سرمه👑👑

من میخوام بخوابمبگم گوشیت زیر پتوعه میزارم همونجا ک میحوابه زیره پتو ی گل و ی نامه ک بنویسم بابایی دارم میام دوست دارم دوربیتم بزارم رو جایی ک بتونه ازمون فیلم بگیره یواشکی

به خدا اعتماد کن ؛ اوهرچیزی را به قشنگترین شکل ممکن به تو میدهد، اما در زمان خودش 

من بچه ندارم ولی 

اگه بچه دار شم یه مهمونی میگیرم مامان بابای خودمو مامان بابای اون بعد آخره مهمونی میگم واست کادو دارم🙈بعد تویه جعبه کوچولو یه جفت کفش بچه میزارم زیرشم مینویسم بابا شدنت مبارک😍 

بچه اولم که صبح بعد نماز خودش بیبی چک باز کرد داد بهم اومدم بیرون قیافم دید خوشحالم خودش فهمید خیلی ذوق کرد اشک ریخت و سجده شکر کرد اومد بغلم کرد نماز شکر خوند بهد 5 سال انتظار در اوج ناامیدی مثبت شده بود 

این یکی هم اداره بود زنگ زدم بهش گفتم با واتساپ تماس تصویری بگیر خرابکاریای پسرت نشون بدم میخواستم قیافشو موقع فهمیدن ببینم گفت نتیجه بیبی چک چی شد گفتم مثبته از خوشحالی نیشش تا بنا گوش باز کرد یه درصدم احتمال نمیدادم مثبت باشه قبلش همش سربه سرم میذاشت میگفت حامله ای منم میگفتم فعلا زود برا دومی بچم هنوز خیلی کوچیکه 

ساعت 10شب باهم رفتیم ازمایشگاه ..جوابو ک گرفتیم پذیرش ازمایشگاه گفت مثبته ..دوتامون اومدیم بیرون گریه کردیم اخه سه سال بود منتظر بودیم 

میشه واسه سلامتی نی نیم یه صلوات بفرستین...
همیشه بخندی😁

وای امضاتم معرکه س

اسکار بهترین لحظه هم تعلق میگیره به وقتی که معلم میبردمون پای تخته درس بپرسه یهو زنگ تفریح میخورد      کاربر سال 96 هسدددددددم یه مدت تو ترک بودم  دیدم نمیشه از نی نی سایت دور بود باز دوباره معتادش شدم.  مرسی اه