2777
2789
عنوان

عمه حسود😤

371 بازدید | 5 پست

سلام ... پدرم چند وقتیه که اوضاع  اقتصادیش بهتر از قبل شده ... خب من و مادر هم بیشتر به خودمون میرسیم و بیشتر خرج میکنیم ... عمه منم مارو دوست داشت ولی از وقتی میبینه ما وضعمون داره بهتر میشه ما میبینه  متلک میندازه دیگه خونمون نمیاد حتی مهمونی عقد دخترش فقط بابامو گفت که بره که بابامم تنهایی رفت .... با اینکه مادر من خودش معلم بازنشسته هست و تمام حقوقشو خرج خرید خونه میکنه  که البته پدرم میگه پس انداز کنه ولی خب از نظر مامانم مهم نیست این چیزا ... خلاصه عمم چند وقتیه با ما بد شده انگار ... چند وقتیه که ندیدمش دلمم براش تنگ شده نمیدونم بهش زنگ بزنم به بهانه ای برم خونش یا نه ... مامانم میگه برو ولی میترسم سبک شم   😥 😤

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نکنه شما که الان وضعتون خوب شده ،تغییر کرده باشین

🤔 شاید من خودم یکم مغرور شده باشم ولی واسه غریبه ها مامانم که اصلا ... اینقدر این یکی عممو دوس دارم که نگو ... 

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 
برو

میرم😢 

🤔 شاید من خودم یکم مغرور شده باشم ولی واسه غریبه ها مامانم که اصلا ... اینقدر این یکی عممو دوس دارم ...

واسه غریبه ها هم مغرور نشو.

درخت هر چی بارش بیشتر باشه افتاده تر میشه.

شمام بهتره حالا که دلت واسه عمه تون تنگ شده زنگ بزن.

حتی تاریکترین شب نیز پایان خواهد یافت و خورشید خواهد درخشید .روزهای خوب خواهند آمد.به امید فردایی روشن.