دسرکیک مدیر استارتر عضویت: 1397/09/03 تعداد پست: 1031 عنوان فرمژژژژژژژژژژژه 124 بازدید | 5 پست دوستان فرمژه خوب چه ویژگی داره ؟ من هر چی فرمژه تا حالا داشتم هر بار چند نخ از مژه م باش کنده میشه چجور فرمژه یا چه برندی بگیرم که خوب باشه و. استاندارد ؟تو رو خدا اگه کسی استفاده میکنه و میدونه راهنماییم کنه 1398/05/30 | 15:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دنیز_موقشنگ عضویت: 1398/05/27 تعداد پست: 4075 میشه بیایدتاپیکم مرسی همسایه عوضیمون ساعت دونصفه شب بامشت میکوبید به دیوار حالا خداروشکر من خواب نبودم داشتم «شیپور»تمرین میکردم ملت دیونه شدنا!
ستاره_هستم15 عضویت: 1398/05/30 تعداد پست: 150 کلا سعی کن استفادع نکنیباعث ضعیف شدن تاره مژه میشه چون عملا مژه رو میشکنهاخرم میریزه
دسرکیک مدیر استارتر عضویت: 1397/09/03 تعداد پست: 1031 کلا سعی کن استفادع نکنی باعث ضعیف شدن تاره مژه میشه چون عملا مژه رو میشکنه اخرم میریزه وقتی مژمو فر میکنم چهرم عوض میشه ...همه بهم میگن ولی دقیقا حرفتون درسته چون مژه هام کنده میشه ...من فکر میکنم بخاطر فرمژمه که اصلا بدردبخور نیست .نمیدونمم چجوری باید بخرم که خوب باشه و اسیب نزنه
ستاره_هستم15 عضویت: 1398/05/30 تعداد پست: 150 وقتی مژمو فر میکنم چهرم عوض میشه ...همه بهم میگن ولی دقیقا حرفتون درسته چون مژه هام کنده میشه ...من ... خب چرا بجاش ریمل نمیزنی؟ ببین عسل هم امتحان کن من یبار زدم مث ریمل عمل کرد:| بلند کرد مژهامو بعدش که میشوری مثل قبل میشهباعث کنده شدن هم نمیشه اندازه یه نخود کوچیک بردار بزن به مژهات یکم سنگین میشن ولی خوبه دیگه شیمیایی نیست
دسرکیک مدیر استارتر عضویت: 1397/09/03 تعداد پست: 1031 خب چرا بجاش ریمل نمیزنی؟ ببین عسل هم امتحان کن من یبار زدم مث ریمل عمل کرد:| بلند کرد م ... چه جالب اولین باره میشنوم عسل !!!!امتحان میکنم حتما عزیزم