2789
عنوان

سوال

73 بازدید | 3 پست

چرا من هر دعایی میکنم در حق دیگران اجابت میشه اما در مورد خودم نه دختر عمم وعمم مدام بهم طعنه میزدن اذیت میکردن میگفت تا من ازدواج نکنم حق ازدواج نداری منم وقتی خیلی داغون می شدم گریه می کردم به خدامیگفتم میبخشم از خدا میخواستم یه قسمت خوب بده اما بعد ازمن امسال تو حرم دعا کردم خواستگارم برگرده مدام طعنه های اطرافیان رو به آقا می گفتم گفتم اگر دختر عموم ازدواج کنه طعنه هاشون بیشتر میشه از اقا خواستم یه قسمت خوب نصیبش کنه اما بعد ازمن ولی حالا اون داره ازدواج میکنه با همونی که من دوستش داشتم  چرا یعنی اینقدر گناهکارم

حال من خوب است اما تو باور نکن!

سخت نگیر بابا

هر چی قسمت شد

مسافر: مادر وینستون داری؟                                        گیلانه: پسر جان تو دکه ست خودت بردار.                      مسافر: ارزون نشده؟                                                   گیلانه: چی ارزون شده جز جون آدمیزاد...

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

😢😢 منم استرس دارم دخترعمم ازدواج کنه دهنمو سرویس میکنن😶 ازم کوچکتره

مثل الان من نمیدونم اخلاقم خوبه و یا بد ولی اگر بهم توهین کنند نمی تونم بد دهنی کنم یا طعنه بزنم حتی اگر دلم به شدت بسوزه وبد هیچ کس رو نمی خوام و نخواستم حتی تو دعا کردن اما اینا خاصن به خدا ولم نمی کنن با نیش و کنایه هاشون 

حال من خوب است اما تو باور نکن!
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز