2821
2789
عنوان

بچه ها نگرانم

125 بازدید | 21 پست

پوست بدنم شل شده انگار آویزونه  ببخشید پایین تنم ی جوریه انگار بدن زن چند ساله ست ک چندتا زایمان داشته 

هم خودم بدم میاد هم شوهرم حساسه بگید توروخدا چیکار کنم

قبلا اینجوری نبود پارسال چندماه رفتم بدنسازی بعدش ول کردم از اونه یا چی

چیزی واسه گفتن ندارم😊

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بدنسازی رو ول کنی بدن میترکه باید بری

خیلی خستم میکنه تمام انرژیمو میگیره بعد من یهو دوران بارداری ک نمیتونم برم بدنسازی اون موقع چ خاکی ب سرم بریزم اصلا 

با ورزشای دیگ درست نمیشه?

چیزی واسه گفتن ندارم😊
ی حالت خاصی داره اسمش نمیدونم چیه اینک ی حالت چروک میشه اونم از کم آبیه?

نمی دونم ، ولی شک نکن خوردن اب زیاد رو پوست خیلی تاثیر مثبت داره ، امتحان کن بدتر که نمی شه ! 

فکر کنم دراز نشست بزنی ماهیچه های شکم قوی بشن پوست شکمت درس بشه

شکمم اوکیه البته چاق شدم اونم آب شه فکر کنم اونجوری میشه.پایین تنم رونم اونجوریه

چیزی واسه گفتن ندارم😊
نمی دونم ، ولی شک نکن خوردن اب زیاد رو پوست خیلی تاثیر مثبت داره ، امتحان کن بدتر که نمی شه ! 

آب زیاد میخورم چون خیلی عرق میکنم خیلیم تشنم میشه در حدی ک از آب خوردن زیاد مسمومیت میگیرم دست خودم نیست ولی غرق کردنمم خیلی اذیتم میکنه لاغرم الان فعالیتیم ندارم اما ....

چیزی واسه گفتن ندارم😊
شکمم اوکیه البته چاق شدم اونم آب شه فکر کنم اونجوری میشه.پایین تنم رونم اونجوریه

فک کنم شما سلولیت های زیاد دارید این راه فقط با ورزش های هوازی ک مخصوص پا و رون پا باشه تاحدودی کمک میکنه ت نت سرچ کنید سلولیت پا اگه پاهاتون اونجوری بود میتونید از کرم های مخصوص بهمراه ورزش لستفاده کنید