2777
2789

من جداشدم۱سال بدنیستم اما دیگ ازدواج‌نمیکنم وبچه هامومیخوام بزرگ کنم ازبخت اول چ شانسی اوردم ک دومی خوب باش

ختم قران وچله میخونم کسی خواست بگه،خانمهادعاکنیدپسرم بیاپیشم یه صلوات برام بفرستید؛😔پسرعزیزم دلتنگتم پارسای من تااخرعمرمجردمیمونم تابرگردی وباخواهرت۳تایی زندگی کنیم😔😔خدایااینهمه دردبرای من زیادمن۲۱سالمه😢😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا کمکت کنه ان شاالله

ممنون دوستم😍😍

ختم قران وچله میخونم کسی خواست بگه،خانمهادعاکنیدپسرم بیاپیشم یه صلوات برام بفرستید؛😔پسرعزیزم دلتنگتم پارسای من تااخرعمرمجردمیمونم تابرگردی وباخواهرت۳تایی زندگی کنیم😔😔خدایااینهمه دردبرای من زیادمن۲۱سالمه😢😔

منم دیدم ازدواج دوم موفق تر بودن ،  و دو ماه بعد از طلاق حالشون خوب شده   ولی خاطراتشون هیچ وقت فرا موش نمیشه 

فرزند من به دنیا اومد .   خدایا شادی بچه دار شدن سهم همه ماست . تورو به عظمتت قسم  دامن همه منتظران رو سبز کن .   

البته اونایی که دیگه ازدواج نکردن واقعا احساس خوشبختی میکردن  ، چون همه چیز داشتن کار خونه  بچه  بدون اقا بالاسر  فقط خونواده هاشون  یکم بد باهاشون رفتار میکردن  

فرزند من به دنیا اومد .   خدایا شادی بچه دار شدن سهم همه ماست . تورو به عظمتت قسم  دامن همه منتظران رو سبز کن .   
من جداشدم۱سال بدنیستم اما دیگ ازدواج‌نمیکنم وبچه هامومیخوام بزرگ کنم ازبخت اول چ شانسی اوردم ک دومی ...

حوشبحالت😞 کاش منم خلاص میشدم

مهریه داد؟خونه داری؟

خدایا خودت کمک کن

حوشبحالت😞 کاش منم خلاص میشدم مهریه داد؟خونه داری؟

نه مستاجرم۱۰سکه بود دادچرا چیشده

کدوم خاطرات؟؟؟ اون همه خاطره ی بد؟؟؟

اره مثلا شوهر دومشون هر کاری میکرد توی ذهنش همش با شوهر اولش مقایسش میکرد  ، فقط توی ذهنش   .  از این قضیه خیلی ناراحت بودن که نمی تونن فراموش کنن

نمیسازیم... ان شاالله خونه دارمیشی.

انشاالله هیچ راهی نداره درست بشه من شوهرم ازدواج مجددکردکه جداشدم

نه مستاجرم۱۰سکه بود دادچرا چیشده

اگر بتونی بری توی شهر یا روستای اطرافتون خونه بگیری خیلی عالی میشه    دیگه خودت میشی  و  خودت  نگران کرایه  اول و اخر ماه هم نیستی  .  این جوری به نفعته  

😢 بچه هاتا داد؟

پسرم پیشش دخترم اره پیش من