2777
2789
اگر بتونی بری توی شهر یا روستای اطرافتون خونه بگیری خیلی عالی میشه    دیگه خودت میشی ...

برادرهام نمیزارن من چندکوچه خونم تاحرم فاصله داره ۳۸میلیون برادرهام گذاشتن برای پول پیش خونه ک یک اتاق همش داره و۸۷۰هزاراجاره قبضها کمتراز۲۵۰نمیاد ک برادرهام نوبتی میدن۶برادر دارم

ختم قران وچله میخونم کسی خواست بگه،خانمهادعاکنیدپسرم بیاپیشم یه صلوات برام بفرستید؛😔پسرعزیزم دلتنگتم پارسای من تااخرعمرمجردمیمونم تابرگردی وباخواهرت۳تایی زندگی کنیم😔😔خدایااینهمه دردبرای من زیادمن۲۱سالمه😢😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دخترت زیر7ساله ک نگرفته؟

دخترم۴سالش پسرم تقریبا۳

ختم قران وچله میخونم کسی خواست بگه،خانمهادعاکنیدپسرم بیاپیشم یه صلوات برام بفرستید؛😔پسرعزیزم دلتنگتم پارسای من تااخرعمرمجردمیمونم تابرگردی وباخواهرت۳تایی زندگی کنیم😔😔خدایااینهمه دردبرای من زیادمن۲۱سالمه😢😔
برادرهام نمیزارن من چندکوچه خونم تاحرم فاصله داره ۳۸میلیون برادرهام گذاشتن برای پول پیش خونه ک یک ات ...

برو باهاشون صحبت کن بگو میخوام خونه بخرم   نمیتونم دیگه  همش اویزون شما باشم گرونی هست و هزار گرفتاری یه خونه بگو برات پیدا کنن یا خودت یه خونه پیدا کن و  بهشون بگو  .  بچه که نیستی که ازت دلهره داشته باشن مادر   هستی   فردا خرج بچه هاتو هم  نمیشه که خونوادت بدن بچه هات  میبینن  و  فردا ممکنه تو چشمشون یه ادم تو سری خور به نظر بیای  

فرزند من به دنیا اومد .   خدایا شادی بچه دار شدن سهم همه ماست . تورو به عظمتت قسم  دامن همه منتظران رو سبز کن .   
ببخش عزیزم هی سوال میپرسم... خداکمکت کنه سخته

اشکال نداره دوستم

برو باهاشون صحبت کن بگو میخوام خونه بخرم   نمیتونم دیگه  همش اویزون شما باشم گرونی ه ...

من جرئت ندارم رو حرفشون حرف  بزنم اگه یه موقع دخترم رودعواکنم اون بهشون بگه من رو ب خدامیرسونن ک چرا بچه رودعوامیکنی امروز دخترم بس گفت بابایی کجاس اینهادعواش کردم وزدم رودستش اونم زودب برادرم زنگ زد وگفت بعدنیم ساعت دیدم برادرم امد دعوام کردگفت چته بچه رو میزنی دلت پرسربچه خالی میکنی بردش دخترمو مطمئنم تافرداهم نمیارتش بهش اس دادم گفت هروقت اخلاقتودرست کردی وبچه رو دعوانکردی میارمش بخدا اولین بار دعوامیکنم

دمشون گرم...خدا حفظشون کنه

ممنون اره خوبن ولی ی اخلاقهای خاصی هم دارن

من جرئت ندارم رو حرفشون حرف  بزنم اگه یه موقع دخترم رودعواکنم اون بهشون بگه من رو ب خدامیرسونن ...

ببین اگر از من گوش میگیری بچتو زیر پر و بال این و اون پرورش نده   فردا ازت هیچ حسابی که نمیبره  به کنار  از نظرش  توانایی هیچ کاری رو هم نداری  بزرگتر بشه بجای این که مرهم دردت بلشه میشه بلای جونت .  کرایه نشینی برای تو که شوهر نداری ظلمه     اگر بتونی  یه خونه بگیری با هر مکافاتی بهتره . حد اقلش میدونی خونه خودته توش یه کار خانگی راه میندازی  ،ارایشگری خیاطی تولیدی  و هزار کار دیگه . 

فرزند من به دنیا اومد .   خدایا شادی بچه دار شدن سهم همه ماست . تورو به عظمتت قسم  دامن همه منتظران رو سبز کن .   
تو این دوره کم پیش میاد کسی کسیو حمایت کنه حتی خواهر برادر من به چشم دیدم‌.حالا اون اخلاقاشونم به ای ...

ممنون همچنین😍

ببین اگر از من گوش میگیری بچتو زیر پر و بال این و اون پرورش نده   فردا ازت هیچ حسابی که نمیبره ...

بخدا خونه ها خیلی گرون باورت نمیشه مهرسا شدیدوابسته برادرهامه

چجوری تونستی مهریتو بگیری؟

۱۰تاسکه رو خودش داد