2777
2789
عنوان

شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 212 بازدید | 27 پست
بابا اخه یه بار ندیدیم یکی بیاد بگه سوهرم خوبه و ... یا کتک میزنن یا خیانت میکنن یا معتادن... قریب ب ...

من متاهلم اتفاقا متاهلی خیلیم عالی فقط باید آدمشو پیدا کنی 

والا معلوم نیست اینا چشونه منو شوهرم هیچوقت از این مشکلا نداشتیم اینجا دیگه دارن گندشو در میارن بابا بهت حق میدم حالت بهم بخوره😑ما هم بحث داریم گاهی مشکلات پیش میاد ولی نه مثل بعضیا 

اینجا تا یه چیزی میشه تاپیک میزنن شوهرم اله شوهرم بله خودشون دارن گندشو در میارن 

چرا نمیان روزایی که با هم خوبن تاپیک بزنن؟؟ فقط بدیاشونو میبینن مسخرشو در آوردن واقعا الان جوونا حق دارن وقتی این چیزارو میبینن حالشون از ازدواج بهم بخوره واقعا نی نی سایت محیط مزخرفی داره

👩❤️👨

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

من متاهلم اتفاقا متاهلی خیلیم عالی فقط باید آدمشو پیدا کنی  والا معلوم نیست اینا چشونه منو شوه ...

شما باز تو جو متاهلی قرار گرفتین خداروشکر زندگیتونم خوبه.درسته زندگی بالا و پایین داره ولی من مجرد به یه دید دیگه نگاه میکنم ناخواسته. ادم این مواردو میبینه میترسه.انشاءالله به قول شما اهلش سر راه ادم سبز شه.

آخه چه مرگشوته😂

مرگیشون نیست اما اینا عادت کردن تا یه بحثی دعوایی میگیرن میان تعریف میکنن اما خوبیاشونو و کارایی که واسشون انجام میدنو نمیگن 😩😩😩😩

👩❤️👨

مرگیشون نیست اما اینا عادت کردن تا یه بحثی دعوایی میگیرن میان تعریف میکنن اما خوبیاشونو و کارایی که ...

بیچاره مجردا هم باورش میکنن.فکر میکنن کلا مردا بدجنسن.برا من ۱۰۰ تا اخلاق خوب داشته باشه ۱۰ تا بدشو داره .حالا بیام هی هی ۱۰ تا بگم.