2777
2789
خیلی سخته خدابدادم برسه فقط

ان شالله خدا خودش جواب بدیها رو بده.شایدم ان تی اشتباه گفته اگه جای معتبر نرفتی امیدوار باش

یادبگیر بیشتر کارهایی که انجام میدی دلیل و منطق نمیخواد، انجام بده چون دوست داری،چون باحاله.چون دلت خوش میشه...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس منو چی میگی شوهرم تک پسره    

خواهرشوهرام خیلی خوش شانسن یکیشون شوهرش تک پسر بود هواهرشوهراش هی میگفت کاش پسر شه بچت خدا بهش پسرداد الان خیلی هم خوشحال وخوشبختهدانگار ازاسمون افتاده شوهرش اینو گرفته

کاش آرزوهامون آرزو نمی موند😔
ان شالله خدا خودش جواب بدیها رو بده.شایدم ان تی اشتباه گفته اگه جای معتبر نرفتی امیدوار باش

نمیدونم به خدا توکل به خودش ازش میخوام همش

تست سوزن وتست کلم روهمه میگفتن درسته من که همه تستاروانجام دادم همش منتظرم ببينم بچم چی میشه

یادم افتاد فقط تست سوزن وادرار انجام دادم زنگ زد ولی فک نکنم درست باشن اینا دوستمم زنگ زد ان تی گفته پسره

نمیدونم به خدا توکل به خودش ازش میخوام همش

امیدوارم خدا دلتو آروم کنه عزیزم

یادبگیر بیشتر کارهایی که انجام میدی دلیل و منطق نمیخواد، انجام بده چون دوست داری،چون باحاله.چون دلت خوش میشه...
تست سوزن وتست کلم روهمه میگفتن درسته من که همه تستاروانجام دادم همش منتظرم ببينم بچم چی میشه

چند هفته ای میخوای بیاتل حرف بزنیم

استاتر جان کاملا کاملا درکت میکنم.اما مطمئن باش خدا صلاحمون را بیشتر میدونه.به خدا بگو من به دنبال ارامشم و تو این ارامش را به من بده.خوش بین باش.خوشبین به اینده اینکه بچه هات بزرگ می شن و میشن مونست.

استارتر وقتی راه میری سرت پايينه یاسرت بالاس به کدوم سمت میخوابی باکدوم پاواردمیشی

به سمت چپ راحت ترم نینیم هم سمت چپمه ولی راه رفتن فک کنم سربالا دقیق نمیدونم

خواهرشوهرام خیلی خوش شانسن یکیشون شوهرش تک پسر بود هواهرشوهراش هی میگفت کاش پسر شه بچت خدا بهش پسردا ...

منم اوليم پسره اماهمش ميگن ماچون توتک دختربودی گرفتیمت که پسرزاباشی 

نمیگن شاید مث اونا شد ودخترشد

استاتر جان کاملا کاملا درکت میکنم.اما مطمئن باش خدا صلاحمون را بیشتر میدونه.به خدا بگو من به دنبال ا ...

میدونموعزیزم همش میگم خدا سیابهم پسر بده یا کمکم کن بتونم تحملشون کنم نگاههاشون حرفاشون خیلی عذابم میده