2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم رفته تو

ان شالله که همونی بشه که دوست داری عزیزم.ناراحت نباش خدا بزرگه.به حرفهای اطرافیان هم توجه نکن.

یادبگیر بیشتر کارهایی که انجام میدی دلیل و منطق نمیخواد، انجام بده چون دوست داری،چون باحاله.چون دلت خوش میشه...
ان شالله که همونی بشه که دوست داری عزیزم.ناراحت نباش خدا بزرگه.به حرفهای اطرافیان هم توجه نکن.

ان شاالله.کاشدبشه توجه نکرد تمام جاریام پسردارن یکیشون اونقدر بهم حرف میزنه گفتم خدادفقط به خاطر همون بهم کمک کن نزار دهنش به روم باز ترشه ولی خدا نخواست😔😔😔

کاش آرزوهامون آرزو نمی موند😔
منم صورتم لاغره هنوز.پهلو هم اصلا ندارم.معمولا میگن برای پسر ناف میاد بیرون برای دختر میره داخل.من ر ...

عکس شکمتون نمیزارین از روی لباس

ان شاالله.کاشدبشه توجه نکرد تمام جاریام پسردارن یکیشون اونقدر بهم حرف میزنه گفتم خدادفقط به خاطر همو ...

ای وای بخدا یاد خواهرم افتادم اونم جاریش دوتا پسر داره.همونم بهش حرف میزد.مادرشوهرمم دست کمی ازش نداشت.همشونو سپرده به خدا.میدونم سخته برات.😣

یادبگیر بیشتر کارهایی که انجام میدی دلیل و منطق نمیخواد، انجام بده چون دوست داری،چون باحاله.چون دلت خوش میشه...
عکس شکمتون نمیزارین از روی لباس

الان بیرونم گلم وگرنه میدادم

ای وای بخدا یاد خواهرم افتادم اونم جاریش دوتا پسر داره.همونم بهش حرف میزد.مادرشوهرمم دست کمی ازش ندا ...

به خدا موندم خواهرشوهرا جاریا همشون ده تان همشون پسردارن چی بگم 

به خدا موندم خواهرشوهرا جاریا همشون ده تان همشون پسردارن چی بگم 

حق میدم بهت.واقعا تحمل حرفها و نگاهاشون سخته.مخصوصا یه جورهایی هم که خوشحال باشن ادم بیشتر دلش میگیره

حق میدم بهت.واقعا تحمل حرفها و نگاهاشون سخته.مخصوصا یه جورهایی هم که خوشحال باشن ادم بیشتر دلش میگیر ...

خیلی سخته خدابدادم برسه فقط