2777
2789
بله دقیقا همینجوره دیگه خدا داده شکر کن عزیزم میدونم یه دختر داری میخای این پسر بشه حق داری ولی اگه ...

میشه بزارین عکسشو چندروزه واقعا مث افسرده ها شدم خیلی امیدوار بودم

کاش آرزوهامون آرزو نمی موند😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما عکسشو ندارین

من مدارکو. فرستادم بیمه ک پول سونو رو بگیرم ندارم 

ولی ببین من نمیگم دختر. بده هر. دوتا نعمتن ولی اگه میخای دلت اروم بشه برو دو. جای دیگه هم سونو کن ببینن

سنگ اگر کاسه ی زرین شکند  ‌‌    ارزش سنگ نیافزاید و زر کم نشود
من مدارکو. فرستادم بیمه ک پول سونو رو بگیرم ندارم  ولی ببین من نمیگم دختر. بده هر. دوتا نعمتن ...

۱۲هفته و۴روز رفتم حداقل دوسه هفته دیگه بگذره چقدر بیخودی امیدوار شدم خیلی ازش خواستم ای خدا

یدونه دختر دارم گلم۶سالشه

خدا حفظش کنه عزیزم.به منم توی ان تی گفت 70 80درصد دختره.دختر هم بود.

یادبگیر بیشتر کارهایی که انجام میدی دلیل و منطق نمیخواد، انجام بده چون دوست داری،چون باحاله.چون دلت خوش میشه...

جواب اطرافیانو چی بدمباید فرار کنم برم یه جادیگه دختردارم عاشقشم ولی به خدا سراولی همش سرکوفت شنیدم الان دومی هم بیاد نابودم میکنن

جواب اطرافیانو چی بدمباید فرار کنم برم یه جادیگه دختردارم عاشقشم ولی به خدا سراولی همش سرکوفت شنیدم ...

درکت میکنم عزیزم منم خواهرم خیلی سرکوفت شنید دوتا دختر داره.ولی دیگه چی میشه کرد خدا خواسته

یادبگیر بیشتر کارهایی که انجام میدی دلیل و منطق نمیخواد، انجام بده چون دوست داری،چون باحاله.چون دلت خوش میشه...
۱۲هفته و۴روز رفتم حداقل دوسه هفته دیگه بگذره چقدر بیخودی امیدوار شدم خیلی ازش خواستم ای خدا

بزار. پیداکنم انگار. رو. گوشیم نیست

سنگ اگر کاسه ی زرین شکند  ‌‌    ارزش سنگ نیافزاید و زر کم نشود
خدا حفظش کنه عزیزم.به منم توی ان تی گفت 70 80درصد دختره.دختر هم بود.

عزیزمی همچنین میشه بگین شکل شکم شما چه جوری ازکجا بزرگ شده این سونویی که من رفتم واسه دوستمم اشتباه گفت پسر دختر شد یه کم امیدوار میشم گاهی ولی هرکی سونوشو میبینه میگه دختره

عزیزمی همچنین میشه بگین شکل شکم شما چه جوری ازکجا بزرگ شده این سونویی که من رفتم واسه دوستمم اشتباه ...

من یه پسر دارم.تمام ویارهام حتی تستهای خونگی هم پسر نشون میداد.شکمم تیزه رو به پایینه.خودم صددرصد میگفتم پسره.اما ان تی گفت دختر.آنومالی هم گفت دختر.تغییر هم نکردم الانم ماه هفتم هستم.

من یه پسر دارم.تمام ویارهام حتی تستهای خونگی هم پسر نشون میداد.شکمم تیزه رو به پایینه.خودم صددرصد می ...

من صورتم لاغرشده پهلو نیاوردم شکمم بالاس ولی نافم روبه پایین

من صورتم لاغرشده پهلو نیاوردم شکمم بالاس ولی نافم روبه پایین

منم صورتم لاغره هنوز.پهلو هم اصلا ندارم.معمولا میگن برای پسر ناف میاد بیرون برای دختر میره داخل.من روی پسرم اومد بیرون الان که دختره رفته داخل.