2777
2789
منم اوليم پسره اماهمش ميگن ماچون توتک دختربودی گرفتیمت که پسرزاباشی  نمیگن شاید مث اونا شد ودخ ...

الانم بارداری میخوان پسربشه؟

کاش آرزوهامون آرزو نمی موند😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به سمت چپ راحت ترم نینیم هم سمت چپمه ولی راه رفتن فک کنم سربالا دقیق نمیدونم

ما ميگيم دختر باشه به سمت راست میخوابی پسربه پهلوی چپ میخوابی 

پسرباپای راست وارد میشی 

سرت موقع راه رفتن بالاس 

اگه تنهاباشی توخونه ترس به دلت بيفته دختره

نمک روسرت بریزن یواشکی اگه دست به دماغ وچونه بزنی پسره اگه به پیشونی وسردست بزنی دختره

زیردوتابشقاب یکی قیچی یکی چاقومیزاریم بعدبه زن حامله ميگيم یکیوبرداره اگه زیرش چاقوبود پسره

خیلی سخته خدابدادم برسه فقط

عزیزم شما مطمئن باش اگر خودت اجازه ندی کسی جرات نمیکنه چیزی بگه ،بگو دوست داشتم دخترم همدم داشته باشه خدایی هم دختر باید خواهر داشته باشه 

گروه آبی💙 وزن فعلی ۶۷    وزن هدف ۵۹🎯                           ❤️برام هیچ حسی شبیه تو نیست ❤️   
عزیزم شما مطمئن باش اگر خودت اجازه ندی کسی جرات نمیکنه چیزی بگه ،بگو دوست داشتم دخترم همدم داشته باش ...

خیلی سعی میکنم از الان خودمو اماده کنم کاش حریفشون بشم خدا خودشم کمکم کنه ولی نیش دارن خدا ازشون نگذره

ما ميگيم دختر باشه به سمت راست میخوابی پسربه پهلوی چپ میخوابی  پسرباپای راست وارد میشی  ...

من همشو پسراینا اون چاقو نمک نمیدونم امتحان نکردم ولی دیگه دارم مطمین میشم دختره هرکی سونومو میبینه میگه دختره

سونوی منو يه خانومي بود فلافل مال همه رودرست ميگفت نشونش دادم گفت زوده ولی احتمالاپسره  خیلی و ...

چه جوری پیداش کنم میشه عکس سونوتو بزاری

ویارت چیه

ویار که همش گشنمه آبگوشت وخيلي دوست دارم قورمه سبزی بدم مياد

کلانمک زیادمیخورم نخود خام نم میکنم میخورم.گوجه وکاهووسبزی میخورم،.شیرینی دوست دارم کم خوابم اما دلم ميخواد بخوابم همش خسته وکسلم. ترشی دوست ندارم

ویار که همش گشنمه آبگوشت وخيلي دوست دارم قورمه سبزی بدم مياد کلانمک زیادمیخورم نخود خام نم میکنم می ...

من تقریبا برعکس شمام