2777
2789

مگه آدم چقد باید دلش بشکنه و باز بگه به حرمت زندگی میمونم؟؟؟

به احترام پدر و مادرم میمونم

به احترام پدر و مادر همسرم میمونم

کاش شهامتشو داشتم تا برای همیشه تمومش میکردم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا گل گفتی و من برای همیشه کسانی رو که دلمو شکستن و توهین کردن بهم گذاشتم کنار👌

به عکس پروفایلم گیر نده  استارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا  
دقیقا گل گفتی و من برای همیشه کسانی رو که دلمو شکستن و توهین کردن بهم گذاشتم کنار👌

گذاشتن کنار خیلی حال میده من کل خانواده همسرم رو گذاشتم کنار ولی همسر ساده من با دو تا حرف خر میشه همش دارم باهاش میجنگم 

چی شده؟     عزیزم باید مشکلات رو حل کرد ولی اگه تلاشتو کردی و حل نشد برو ...خودتو نابود ن ...

من ۳ ساله ازدواج کردم

از روز اول مشکل داشتم تا حالا

تموم هم نمیشه

یه بار رفتم واسه طلاق اقدام کردم ۹ ماه خونه پدرم بودم برم گردوندن که ای کاش تمومش کرده بودم

تازه دارم میفهمم چه بلاها سرم اومده

کل طلاهایی برام خریده بودن و فروخته بود

رفته بود با یکی دیگه دوست شده بود

با من صداقت کافی نداره

توی دعوا دست بزن داره

گذاشتن کنار خیلی حال میده من کل خانواده همسرم رو گذاشتم کنار ولی همسر ساده من با دو تا حرف خر میشه ه ...

اره عزیزم 

خانواده شوهرم خیلی اذیت و توهین بهم کردن من حتی تصمیم دارم تا اخر عمر نرم خونشون

البته ب قول شما اگه همسرم با دوتا حرف خر نشه دوباره

به عکس پروفایلم گیر نده  استارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا  
حتی همسرت؟؟؟

همسرمو نمیتونم بذارم کنار چون بچه ی طلاقم و قول دادم هیچ وقت کاری نکنم که مردم بگن عین مادرش شد

اذیت و توهین هم کرده ولی راهی ندارم

من ۳ ساله ازدواج کردم از روز اول مشکل داشتم تا حالا تموم هم نمیشه یه بار رفتم واسه طلاق اقدام کرد ...

ببین زن وقتی زندگیش رو ول میکنه میره باید فکر همه چیز رو بکنه وقتی نه ماه رفتی انتظار چی ازش داشتی یا بمون و درستش کن (ببرش پیش مشاور) یا اگر میبینی نمیشه جدا شد 

بچه هم داری ؟

من ۳ ساله ازدواج کردم از روز اول مشکل داشتم تا حالا تموم هم نمیشه یه بار رفتم واسه طلاق اقدام کرد ...

پیش یه مشاور خوب و مجرب برو

حتی اگه همسرتم نمیاد 

اون بهتر بررسی میکنه و متوجه میشه ادامه بدی زندگیتو یا نه

اما اگه بچه داری بیشتر صبوری کن و تحمل 

چون بچه ها خیلی این وسط داغون میشن

عزیزم برات دعا میکنم

پسر قشنگم کی بشه برات برم خواستگاری؟ 😍❤️ای جاااانم فکر کن عروسیت 😍😍😍
ببین زن وقتی زندگیش رو ول میکنه میره باید فکر همه چیز رو بکنه وقتی نه ماه رفتی انتظار چی ازش داشتی ی ...

ببخشید یه جوری میگی ول میکنی میری انگار خوشی زده بود زیر دلم

الان که بهشته اون موقع اصلا جای زندگی نبود

لطفا زود قضاوت نکنین