2777
2789
دوراهیه بدیه اخرش خانوادش هستن نمیتونه ولشون کنه بگو اگه هم رفت زود بیاد نمونه

محاله بره یا منو مجبور میکنه برم یا خودشم نمیره 

اینقدر دلم از دستشون پر هست و تو این دو سال حرص خوردم که شوهرم میدونه حق با منه 

زنگ زدیم بریم خونشون گفت غذا درست کنید بیارید غذا درست کردم راه افتادم رفتم محل کار شوهرم حرکت کردیم سمت خونشون هر چی زنگ زدیم از دست رس خارج کرده بود گوشیش رو خونه رو هم جواب نمیداد باباش یواشکی زنگ زد گفت میگه نمیخوام ببینمشون 

الانم بی پول شده که زنگ میزنه 

از تهران تا کرج رفتیم راهمون نداد 

[QUOTE=101815080]تا وقتي كه بچه نداري زندگي خودته طلاق بگير اگه ميبيني درست نميشه جونت و بردار و برو ...

بله صددرصد كجاي حرفم اشكال داره؟قبل از بارداري بايد از زندگي امون مطمين باشيم به اميد درست شدن بچه نيازيم اينجا راحت ميبينم بچه ميارن بعد تازه يادشون ميافته شوهرشون مشكل داره و درست نميشه و بعد هم اين حرف رو ميگن كه بچه تو ارامش باشه با تك والد بهتر اززندگي با پدر و مادر در حال جنگه بزرگترين جنايت رو مادري در حق بچه اش ميكنه كه وقتي زندگي اش در ارامش نيست بچه دار ميشه

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله صددرصد كجاي حرفم اشكال داره؟قبل از بارداري بايد از زندگي امون مطمين باشيم به اميد درست شدن بچه ن ...

نه عزیزم من مخالف شما نیستم ، با عمده حرف شما موافقم که نباید به راحتی بچه دار شد.

ولی همه اختلاف ها قبل از بچه دار شدن بروز نمی کنه. مشکلات ممکنه بعدش به وجود بیان. مادر من وقتی من 10 سالم بود طلاق گرفت. چهار تا دختر بودیم و مادرم ما رو بزرگ کرد. الان 30 سالمه و مادرم به خاطر طلاق گرفتنش قهرمان زندگی منه. به ما یا داد به هیچ عنوان شرایط بد رو و کسی که اون شرایط رو به وجود میاره رو به خاطر حرف دیگران تحمل نکنیم و مستقل باشیم. حتی بعد از ازدواج. یاد دادن ظلم دیدن و از حق گذشتن هنر نیست و کسی به ما جایزه نمیده. 

طلاق نگرفتن به خاطر بچه ها فقط باعث میشه اونا تو محیط بدی رشد کنن و از لحاظ روحی آسیب ببینن.

اهان من فکر کردم مشکل حاد بینتونه.  بابت مادرت و حرفایی که بهت میزنن متاسفم

ن عزیزم مشکل حاد نداریم مشکلات ما بیشتر بخاطر خانوادش هستن که باعث دعوا بین ما میشه و یکم شوهرم زیادی بی مسئولیته مثلا مال و اموال زیاد داره ولی حاضر نیس ازشون بگذره تا یکم پیشرفت کنیم شاید بتونم بگم خسیسه 

ممنونم ❤۱۱ ساله اکثر اوقات همین ها رو بهم میگن ولی من این بار واسه همیشه قطع رابطه کردم

به عکس پروفایلم گیر نده  استارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا  
محاله بره یا منو مجبور میکنه برم یا خودشم نمیره  اینقدر دلم از دستشون پر هست و تو این دو سال ح ...

😕😕😕😕😕😓

به عکس پروفایلم گیر نده  استارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا