2777
2789
لکنت زبان نیست ، لکنت زبان یعنی تو  گفتن کلمه گیر کنی یا تشدید بزاری ،  متاسفانه دختر من۴ ...

من چون بچگیم لکنت زبون داشتم بعدش خوب شدم فکر کردم این لکنته ❤ایشالله دخترتون خوب شه 🤩منم خیلی بچه بودم بعدن خیلی خوب شدم الان نمیدونم چرا اینجوری شدم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

لکنت زبان نیست ، لکنت زبان یعنی تو  گفتن کلمه گیر کنی یا تشدید بزاری ،  متاسفانه دختر من۴ ...

دختر من ۳/۵سالشه گاااااهی کم پیش میاد اینجوری حرف میزنه مثال میزنم:

آجی ریحانه به من یدونه آدامس آدامس آدامس میدی

گاهی نگران میشم دیگران متوجه نمیشنا چون فقط گاهی اینجوری 

مهم نیست کی کدوم وری میره ماهمیشه سمت سید علی ایم :)) من پای هرچی درسته میمونم حتی اگه فحش بخورم

من چون بچگیم لکنت زبون داشتم بعدش خوب شدم فکر کردم این لکنته ❤ایشالله دخترتون خوب شه 🤩منم خیلی بچه ...

مرسی عزیزم 😚😚

نه ایشالا نیست بعضی وقتا آدم از ناراحتی یا استرس اینجوری میشه 

دخترهام حنا و آوا دوستون دارم ❤❤❤
دختر من ۳/۵سالشه گاااااهی کم پیش میاد اینجوری حرف میزنه مثال میزنم: آجی ریحانه به من یدونه آدامس آد ...

کلمه رو درست تکرار میکنه ؟

بله کامل تلفظ میکنه فقط انگار فکرمیکنه کلمه بعدی رو چی بگه 

آها 

خب این لکنت نیست ،با روانشناس صحبت کن بپرس اگه اختلال باشه بهت میگه ،

ولی ما آدم بزرگ ها هم که این همه وقته حرف میزنیم بعضی وقتا کم میاریم چه برسه به بچه ها که تازه تازه دارن حرف میزنن .

آها  خب این لکنت نیست ،با روانشناس صحبت کن بپرس اگه اختلال باشه بهت میگه ، ولی ما آدم بزرگ ها ...

ممنون عزیززززم

حتما پیگیر میشم

ان شالله گل دخترت بزودی خوب بشه

مهم نیست کی کدوم وری میره ماهمیشه سمت سید علی ایم :)) من پای هرچی درسته میمونم حتی اگه فحش بخورم