fatemegoliii مدیر استارتر عضویت: 1398/05/02 تعداد پست: 1875 عنوان لکنت زبون 111 بازدید | 10 پست من توی حرف زدنم متوجه شدم کلمه هارو یادم میره یا درست تلفظ نمیکنم یا اشتباهی میگم جمله هارو حتی!!!!دلیلش چیه من یهویی اینجور شدم☹ 1398/05/30 | 09:03 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هما_ عضویت: 1398/02/19 تعداد پست: 4848 لکنت زبان نیست ، لکنت زبان یعنی تو گفتن کلمه گیر کنی یا تشدید بزاری ، متاسفانه دختر من۴ سالشه لکنت زبان داره اما خفیف 😞😔 دخترهام حنا و آوا دوستون دارم ❤❤❤
fatemegoliii مدیر استارتر عضویت: 1398/05/02 تعداد پست: 1875 لکنت زبان نیست ، لکنت زبان یعنی تو گفتن کلمه گیر کنی یا تشدید بزاری ، متاسفانه دختر من۴ ... من چون بچگیم لکنت زبون داشتم بعدش خوب شدم فکر کردم این لکنته ❤ایشالله دخترتون خوب شه 🤩منم خیلی بچه بودم بعدن خیلی خوب شدم الان نمیدونم چرا اینجوری شدم
رویای_خیس2 عضویت: 1395/10/08 تعداد پست: 39852 لکنت زبان نیست ، لکنت زبان یعنی تو گفتن کلمه گیر کنی یا تشدید بزاری ، متاسفانه دختر من۴ ... دختر من ۳/۵سالشه گاااااهی کم پیش میاد اینجوری حرف میزنه مثال میزنم:آجی ریحانه به من یدونه آدامس آدامس آدامس میدیگاهی نگران میشم دیگران متوجه نمیشنا چون فقط گاهی اینجوری روزگار عجیبی ست،۷۰ ساله ها برای ریاست شوق دارند و دهه ۷۰ ها و ۸۰ ها برای شهادت :)
هما_ عضویت: 1398/02/19 تعداد پست: 4848 من چون بچگیم لکنت زبون داشتم بعدش خوب شدم فکر کردم این لکنته ❤ایشالله دخترتون خوب شه 🤩منم خیلی بچه ... مرسی عزیزم 😚😚نه ایشالا نیست بعضی وقتا آدم از ناراحتی یا استرس اینجوری میشه دخترهام حنا و آوا دوستون دارم ❤❤❤
هما_ عضویت: 1398/02/19 تعداد پست: 4848 دختر من ۳/۵سالشه گاااااهی کم پیش میاد اینجوری حرف میزنه مثال میزنم: آجی ریحانه به من یدونه آدامس آد ... کلمه رو درست تکرار میکنه ؟ دخترهام حنا و آوا دوستون دارم ❤❤❤
رویای_خیس2 عضویت: 1395/10/08 تعداد پست: 39852 کلمه رو درست تکرار میکنه ؟ بله کامل تلفظ میکنهفقط انگار فکرمیکنه کلمه بعدی رو چی بگه روزگار عجیبی ست،۷۰ ساله ها برای ریاست شوق دارند و دهه ۷۰ ها و ۸۰ ها برای شهادت :)
رویای_خیس2 عضویت: 1395/10/08 تعداد پست: 39852 کلمه رو درست تکرار میکنه ؟ یا مثلا میگهبه بابا بگو امشب بریم بریم بریم سینما روزگار عجیبی ست،۷۰ ساله ها برای ریاست شوق دارند و دهه ۷۰ ها و ۸۰ ها برای شهادت :)
هما_ عضویت: 1398/02/19 تعداد پست: 4848 بله کامل تلفظ میکنه فقط انگار فکرمیکنه کلمه بعدی رو چی بگه آها خب این لکنت نیست ،با روانشناس صحبت کن بپرس اگه اختلال باشه بهت میگه ،ولی ما آدم بزرگ ها هم که این همه وقته حرف میزنیم بعضی وقتا کم میاریم چه برسه به بچه ها که تازه تازه دارن حرف میزنن . دخترهام حنا و آوا دوستون دارم ❤❤❤
رویای_خیس2 عضویت: 1395/10/08 تعداد پست: 39852 آها خب این لکنت نیست ،با روانشناس صحبت کن بپرس اگه اختلال باشه بهت میگه ، ولی ما آدم بزرگ ها ... ممنون عزیززززمحتما پیگیر میشمان شالله گل دخترت بزودی خوب بشه روزگار عجیبی ست،۷۰ ساله ها برای ریاست شوق دارند و دهه ۷۰ ها و ۸۰ ها برای شهادت :)
هما_ عضویت: 1398/02/19 تعداد پست: 4848 ممنون عزیززززم حتما پیگیر میشم ان شالله گل دخترت بزودی خوب بشه مرسی عزیزم 😚 دخترهام حنا و آوا دوستون دارم ❤❤❤