2777
2789
زیارت، نهار خوران، النگدره، سدتوشن، هزارپیچ جیگرکی حسین میدون کریمی رستوران اکبرجوجه، قصرخورشید، چ ...

هزار پیج رو کلا فراموش کردم انقدر ک نمیرم شاید سالی یه بار 😂

وای😢😢😢 پنج شنبه ش بازه پس؟ نزنی منو . خوب نمی دونم از کی بپرسم . خدا خیرت بده 

آره بازه ولی بندرترکمن از صبح باید بری غروب زود میبندن هر روز هفته باشه فرقی نداره 

برای خرید لباسای ترکمنی و اینا برو گنبد بندر بدرد نمیخوره تنوع نداره 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بندرترکمن هم خوبه قایق سوار میشین میرین جزیره 😏نون و شیرینی ترکمنی هم میفروشن، فک کنم رستوران داشته باشه جریزه ماهی کبابی بدن

جایی که راه نیست خدا راه میگشاید ⚡
خب اطراف حرم چون همه عرب هستن زائر بیشتر چیزی از غذا نمیفهمن بدرد نمیخوره برین رستوران رضایی یا معین ...

یعنی ما هرچی روستوران اون در وبر رفتیم بعدش رفتیم دکتر،برنجاش عین پلاستیک،کوبیده هاش بدتر،از مرغ بریانش نگم برات. این جایی که گفتید نزدیک حرم نیست؟ آخه کیفش به اینه که بری رستوران بشینی.

دخترم،معجزه زندگیمو 
رستوران وفست فود خوب معرفی کنیدهفته دیگه میایم گرگان

کباب رستوران نعناع تو پنج اذر ( نبش اذر 10 ) 

جیگرکی میریم چاله باغ 

یه کافه آش هست تو ناهاخوران اش گوشت و دلمه هاش رو از دست ندید واسه شام عالیه.

یه هو نونوی دونات هست تو ناهارخوران اونم از دست ندید من دونات به خوشمزگی هونونوی هیچ جا نخوردم 😋😋

آره بازه ولی بندرترکمن از صبح باید بری غروب زود میبندن هر روز هفته باشه فرقی نداره  برای خرید ...

ممنونم عزیزم. هزار بار ممنون 

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))
کباب رستوران نعناع تو پنج اذر ( نبش اذر 10 )  جیگرکی میریم چاله باغ  یه کافه آش هست تو ن ...

عزیییییزم.

چه لطفی کردی ممنون.

بچه ها استارتر کجا رفت بنده خدا . گم نشد ؟ 

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))
شما بندر ترکمن هستی ؟ عزیزم من پنج شنبه جمعه میام. تعطیل نیست ؟ فرمودین تو شهره بازارش؟

نه عزیزم تعطیل نیس اره داخل شهر بازار هست ولی چیزای سنتی میخای برو بازارچه اسکله من هفته پیش اونجا بودم الان اومدم خونم

اگه مخالفی ریپلایی نکن حوصله دعوا ندارم 🖐🏼باتشکر😁                  
جمعه بندر و گرگان همه میمیرن 😂 مخصوصا بندر ک از غروب به بعد میشه قبرستون

😂😂😂😂😂😂😂😂نه بندر اسکله شلوغه

اگه مخالفی ریپلایی نکن حوصله دعوا ندارم 🖐🏼باتشکر😁