2777
2789
عنوان

مو خوشگلا بیان

134 بازدید | 14 پست

برای رسیدگی به موهاتون چه کارهایی انجام میدین؟

در طول روز،هفته،ماه😄

ماسک مو یا هر چیزی که تجربه ی خوبی ازش داشتین رو معرفی کنید😘

اگه چیزهای طبیعی مثل حنا وسدر و مورد و تخم مرغ و ... استفاده میکنید مقدارشو و این که چند وقت یکبار؟

بسم الله الرحمن الرحیم

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

من موخوره دارم  کوتاه کنم، تا کمرمه

هر سه ماه یا چهار ماه دم موهاتو کوتاه کن.

منم موخوره زیاد داشتم .کوتاه میکروم دوباره بعد مدت کوتاهیی موخوره.

الان ماهی یک بار حنا و سدر و مورد و زرده تخم مرغ از شب تا صبح میذارم به موهام.خیلییی بهتر شده

بسم الله الرحمن الرحیم
من موخوره دارم  کوتاه کنم، تا کمرمه

منم تا زیر باسنمه تقریبن موخوره گرفته دلم نمیاد کوتاه کنم 

میگن آرایشگاه ها ی دستگاه موخوره چین داره بدونه اینک اینک موهارو کوتاه کنه موخوره ها رو از بین میبره :-( 

من در تاریخ ۹/۹/۹۹ یعنی روز تولدم ب کسی ک سالهاست دوسش دارم رسیدم♥️😍 اون دانشگاهی  ک میخوام قبول شدم😍♥️ خدایا شکر  ♥️♥️  
نه اون الکیه  همه جا پرسیدم  فقط کوتاهی

میگن سرکه هم برا موخوره خوبه با آب یخوره قاطی کنیم بزنیم 

من در تاریخ ۹/۹/۹۹ یعنی روز تولدم ب کسی ک سالهاست دوسش دارم رسیدم♥️😍 اون دانشگاهی  ک میخوام قبول شدم😍♥️ خدایا شکر  ♥️♥️