2821
2789
عنوان

قضاوتم کنید

155 بازدید | 16 پست

روزی که خواستگارم اومد بهش گفتم از قلیون و سیگار بدم میاد حتی تفریحی گفت باشه قول میدم گفت به من میگن .... قلیونی البته از روی سادگی بعدم گفت نمی کشم اما بعد از اون گفت اگر خانوادت قلیون رو عقب ماشین دیدن چیز خاصی نیست من تفریحی می کشم الان تنباکو دارم ولی سه ماهه نکشیدم  من گفتم بدم میاد بهش گفتم اگر یه درصد احتمال داره ترک نکید بهم بگید تا همه چی تموم اما بعد دلیل و اینا که ترک میکنه البته میگفت من گاهی هوس کنم سیگار میکشم از من اصرار و از اونم اصرار که کم میکنه اخرش برای اینکه بدونه جدیم جواب رد دادم تا برگرده ولی نیومد و قراره با دختر عموم ازدواج کنه به نظرتون اشتباه کردم خریت کرد چون همه چیزش خوب بود ولی 

حال من خوب است اما تو باور نکن!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه به نظرم كار درستي كردي خريت نيست. وقتي اين خط قرمز شما بود چه بهتر كه اول گفتيد و پاش واستاديد. چون اگه قبول مي كردي بعدا به مشكل برمي خورديد. ايشون هم خيلي خوب و روراست برخورد كرده كه ديگه نيومده. اين بهتره تا اينكه به دروغ مي گفت تا ترك مي كنم

خیلی داری خودتو اذیت میکنی، خیلیاااا🙁

دوستش داشتم حالا به شدت دارم خودم رو سرزنش می کنم که کاش صبوری کرده بودم

اگه میدونستی یه درصد ممکنه بخاطر شرط تو بره و برنگرده، پس چرا رو عقیده ت پافشاری کردی؟ چون عقیده ت واست مهم بوده، پس چرا انقد داری خودتو سرزنش میکنی تو کار اشتباهی نکردی به هیچ وجه

بااحترام درخواست دوستی قبول نمیکنم.

سعي كن در موزد ازدواج در آينده و با هر كسي ديگه هم همين رويه رو پيش بگيري انتخاب عاقلانه، زندگي عاشقانه

اگه میدونستی یه درصد ممکنه بخاطر شرط تو بره و برنگرده، پس چرا رو عقیده ت پافشاری کردی؟ چون عقیده ت و ...

چون فکر نمی کردم اینجوری شه از صحبتاش می گفت ناراحت نباش بهش فکر نکن اما نمی دونم چی شد

به خاطر دوست داشتن كسي از موضع خودت كنار نكش و كوتاه نيا. ابن يعني خودتم دوست بدار. البته فقط در يك صورت سرزنش خودت قابل توجيه و پذيرفتنيه. در صورتي كه اين تنفرت از سيگار و قليون كه نشون دادي واقعي نبوده باشه!

به خاطر دوست داشتن كسي از موضع خودت كنار نكش و كوتاه نيا. ابن يعني خودتم دوست بدار. البته فقط د ...

نخ واقعیه واقعا بدم میاد

داغوووونم

صادقانه بگم؟

به نظرم تو یه جورایی حسودیت شده که نمیتونی از فکرش دربیای و حالا تمام شرایطشو اکی میبینی 

وگرنه تو خط قرمز خودتو داشتی و اون آقا طبق معیار شما نبوده

منم همینطورم واقعا سیگار خط قرمزمه قلیون دیگه هیچی 

فکر کن بارفیق رفقا جمع شن قلیون بار بذارن 😲

تو تصمیمت مصمم باش ان شاءالله بخت بهتری در انتظارته 

خودتو هم سرزنش نکن مطمئن باش قسمت نبوده وگرنه اگه قسمت بود جور میشد

نخ واقعیه واقعا بدم میاد

پس اصلا پشيمون نباش. يقين بدون كه اگر با همچين آدمي ازدواج هم مي كردي به مرور عشقت تبديل به نفرت مي شد چون همين موضوع به ظاهر ساده مشكلات جدي بينتون به وجود مي آورد. تجربه شو دارم و ديدم كه ميگم

2828
2791
2779
2792