2777
2789
عنوان

قضاوتم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 155 بازدید | 16 پست
صادقانه بگم؟ به نظرم تو یه جورایی حسودیت شده که نمیتونی از فکرش دربیای و حالا تمام شرایطشو اکی میبی ...

درسته میدونی چرا چون اون دختر عموم و خانوادش مدام تحقیرم میکنن از طرفی میترسم اشتباه کرده باشم و بعد خانوادم هم سرزنشم کنن ضمنا خانواده دختر عموم خانواده خوبی نیستند از لحاظ اخلاقی فرهنگی  اما ما چون عادت به بدگویی نداریم کسی نمی دونه ولی این عموم برای مادربزرگم قدم از قدم برنمی داره خانمش رو که دیگه نگو مدام بد عموم رو میگه مدام با هم دعواشونه بری خونشون دوست نداری هیچی بخوری حتی مدام پبش دعانویسه خود عموم میگفت من تو خونمون هزار تا دعا پیدا کردم ریختم دور

حال من خوب است اما تو باور نکن!
درسته میدونی چرا چون اون دختر عموم و خانوادش مدام تحقیرم میکنن از طرفی میترسم اشتباه کرده باشم و بعد ...

تو به کسی اجازه نده که تحقیرت کنه 

خانواده هم اگر پرسیدن بگو این آقا با شرایط من جور نبود والسلام 

خوبه که عادت به بدگویی ندارین چون بالاخره بدی ایشون باعث سرافکندگی شما هم میشه دیگه 

براشون آرزوی خوشبختی کن و دعا کن خدا برای شما یک همسر مناسب از هر لحاظ قسمت کنه عزیزم 

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️