2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فکر نکنم چون میگی با استراحت بهتر میشه. منظمه دردات یا نه؟

دوستای گلم لطفا در مورد کمک ها و سوالاتی که میپرسم خدا رو در نظر بگیرید و بعد بهم جواب بدید... برام مهمه که راهی که جلوی پام میزارید رضایت خدارو در پی داشته باشه... ممنونم❤

منم هفته ی ۳۵ هستم یه آب ریزشایی دارم و درطول روز ستون فقراتم وحشتناک درد میگیره و رحمم یه دردی مثل حالتی ک یه سیخی واردش بشه میگیره حالا پس فردا نوبت دکتردارم انشالله ک چیزی نباشه

خدایاشکرت بابت همه چی👩‍⚕️⚘

منم استرس دارم هفته سی وسه هستم بارداری دومم هس اولی مشکلی نداشتم خداروشکر،الانم مشکلی ندارم فقط به مثانه م خیلی فشار میاد زیر دلم درد میگیره میترسم از زایمان زود رس

منم هفته ی ۳۵ هستم یه آب ریزشایی دارم و درطول روز ستون فقراتم وحشتناک درد میگیره و رحمم یه دردی مثل ...

نمیری بیمارستان؟ آخه آبریزش خوب نیست خطرناکه

دوستای گلم لطفا در مورد کمک ها و سوالاتی که میپرسم خدا رو در نظر بگیرید و بعد بهم جواب بدید... برام مهمه که راهی که جلوی پام میزارید رضایت خدارو در پی داشته باشه... ممنونم❤
نظم خاصی نداره

پس چیزی نیست. اگه دیدی منظم بود برو بیمارستان