2789
عنوان

انگیزه ندارم

173 بازدید | 21 پست

سلاممم ب همه

من برای بار سوم میخوام برای کنکور آماده بشم

انگیزه ندارم برای درس خوندن به هیچ وجه

حتی ی کورسوی امید هم ندارم

خستمم بیش از حد

حالم بدههه

کسی تو وضعیت من هست؟؟؟ بوده؟؟؟

چیکار کنم؟؟؟

لطفا کمکم کنید واقعا نیاز ب کمک دارم

Hayal kurmak guzeldir...hayal kur ve hayallerinin peşinden koş...elbet ki başaricaksin

ببین یه راهکاری بهت میدم رو من که خیلی جواب میده

فکر کن هیچکی رو نداری هیچکی هیچکی

این جمله رو بنویس رویه کاغذ بزار یجا جلو چشت 

اگه الان درس نخونی و رشته خوبی قبول نشی و نتونی از پس خودت بربیای به بدترین شکل می میری پس اگه نمی خوای بمیری خودت و نجات بده

She is everything I ever wanted.... 
ببین یه راهکاری بهت میدم رو من که خیلی جواب میده فکر کن هیچکی رو نداری هیچکی هیچکی این جمله رو بنو ...

ممنونم عزیزدلم بابت راهنمایی

امتحانش میکنم

من نمیدونم چ مرگم شده

هدفی ک از جونم بیشتر میخواستمو انگار دیگه برلم دست نیافتنی شده

انگار دیگه حالی ندارم ک برلش تلاش کنم

ب شدت خسته شدمم

ب شدت

Hayal kurmak guzeldir...hayal kur ve hayallerinin peşinden koş...elbet ki başaricaksin

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ممنونم عزیزدلم بابت راهنمایی امتحانش میکنم من نمیدونم چ مرگم شده هدفی ک از جونم بیشتر میخواستمو ا ...

منم گاهی اینطوری میشم طبیعیه سختی داره کلیپای انگیزشی زیاد نگاه کن ادم و تکون میدن

She is everything I ever wanted.... 
بی خیال ما که انگیزه داشتیم به کجا رسیدم‌😥امشب یه نفد یه جوری منو ترکوند که هیچوقت توی عمرم هیچی کس ...

آخه من کلا ب بمب انگیزه و امیدواری و انرژی مثبت بودن معروف بودم

از وسطای پارسال بی انگیزگی گریبانگیرم شد ول کنم نیست ب هیچ وجه

میخوام بزنم بکشم خودمو راحت کنم

ی ایل و تبار از من انتظار دارن

میترسم باز نشه

شمام ب خودتون نگیرید آدم هر چقدر موفق تر باشه بقیه بهش گیر میدن و سعی میکنن خوردش کنن

منم گاهی اینطوری میشم طبیعیه سختی داره کلیپای انگیزشی زیاد نگاه کن ادم و تکون میدن

باشه عزیزم

ممنونم ازت

خوب شد یادم انداختی میرم الان کلی ویدیو انگیزشی میبینم

خدا کنه اثر کنه

ممنون ب خاطر مهربونی و توجهت  

آخه من کلا ب بمب انگیزه و امیدواری و انرژی مثبت بودن معروف بودم از وسطای پارسال بی انگیزگی گریبانگی ...

حرف تون درسته ، ولی امشب یه کسی در اوج صداقتم ، یه رفتاری باهام کرد که از الان قسم می خورم که دیگه به هیچ کسی درباره اون موضوع کمکی نکنم و بزارم همه بسوزن و اینکه امشب حالم از سادگیم بهم خورد .....حالم از خودم بهم می خوره که اینقد سطحی نگر هستم و تجربیاتی که کسی توی یه عمرش نمی تونه بدست بیاره رو بهش دادم و در اخر اون هم یه فاک نشون داد.😥😢..ببخشید تو رو هم ناراحت کردم

حرف تون درسته ، ولی امشب یه کسی در اوج صداقتم ، یه رفتاری باهام کرد که از الان قسم می خورم که دیگه ب ...

ن این چ حرفیه

من خودم هم ناراحتم

دیگه کلا ب آدما کمک نکنید 

منم دو سه بار کمک کردم و در آخر خیلی شیک و مجلسی جواب خوبیامو دادن  

آخه من کلا ب بمب انگیزه و امیدواری و انرژی مثبت بودن معروف بودم از وسطای پارسال بی انگیزگی گریبانگی ...

زیاد نگران حرف بقیه نباش... حتما به اون جایی که می خوای می رسی ..ولی اینو بدون که هیچوقت معلوم نیست بعد اون چیزی که بهش رسیدی ،، بعدشم خوشحال باشی....پس اینجوری برای چیزی که هنوز براش نرسیدی بال بال نزن و ناراحت نباش...خواهر منم مث تو امسال کنکور نیاورد و ناراحت شد..........ولی شماها واقعا نمی دونین بعد اینکه درستون تموم شد و شما کلی به کارتون واردین ،، هنوز کار نیست ،، چون همه برادر و خوهر زاده هاشون رو میارن سر کار .😔

ن این چ حرفیه من خودم هم ناراحتم دیگه کلا ب آدما کمک نکنید  منم دو سه بار کمک کردم و در آخر ...

حالم از همه ی مظلوم نما ها بهم می خوره ، .اخه اون لعنتی واقعا درس های خودم رو روی خودم پیاده کرد و گفت گمشو 😔 بلانسبت شما.....از الان هر بی پدر مادری رو ببینم که داره اینده شو اتیش میزنه برام مهم نیست و منم از کنارش رد می شم تا اینکه گند بزنه به کل هیکلم و اخر هم منو مسخره کنه😭

زیاد نگران حرف بقیه نباش... حتما به اون جایی که می خوای می رسی ..ولی اینو بدون که هیچوقت معلوم نیست ...

دردم هم اینه

ای کاش همه ی رشته پر درآمد بودن ک من 18 ساله نیام حرص و جوش رشته های پر طرفدارو بخورم

با این شرایط سخت ک هر سال 200 هزار نفر دیگه هم اضافه میشه

سخته واقعا

وگرنه من هدفم صرفا دانشگاه رفتن نیست

درواقع قبولی تو این رشته پلی برای رسیدن ب بقیه ی آرزوهامه