2777
2789
عنوان

دوستان 8 روز مونده به پریود بی بی چک جواب میده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 13293 بازدید | 66 پست
باشه نمیزنم .... فعلا که منتظرم ببینم چی میشه  خدا رحم کنه

ایشالا که هر دو باردار باشیم🙏

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایشالا که هر دو باردار باشیم🙏

ان شالله

من یکم حالتام عجیب شده ولی اصلا بهش اهمیت نمیدم 

چون هربار به این چیزا فکر میکردم میخورد تو ذوقم .مخصوصا که همسرمم امیدوار میکردم .دیگه بهش چیزی نمیگم

منم ۸ روز دیگه مونده به موعدم این ماه ای یو ای کردم ،۹ ساله ازدواج کردم دوساله اقدامم دعاکنید مثلت بشه،بی بی هم نمیتونم زودتر بزنم یخاطر امپول اچ سی جی باید تاموعدم صبر کنم انتظار خیلی سخته ،سینه هام انقد درد میکنه و نوکش میسوزه تاحالا هیچوقت اینجور نبودم میتونه اثر شیاف پروژستورون باشه یا علائم بارداریه؟

ان شالله من یکم حالتام عجیب شده ولی اصلا بهش اهمیت نمیدم  چون هربار به این چیزا فکر میکردم می ...

منم زیاد علائم ندارم فقط زیر شکمم درد میکنه و نفخ دارم 

منم نمیخوام به این علائم فکر کنم چون فکر میکنم تلقینه

البته من اولین اقداممه ولی خب دوست دارم با همین اولی باردار بشم

۸ ماهه منتظرم مرداد بشه اقدام کنم

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           
منم ۸ روز دیگه مونده به موعدم این ماه ای یو ای کردم ،۹ ساله ازدواج کردم دوساله اقدامم دعاکنید مثلت ب ...

هزینه ای یو ای چقدره

به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود 😁 به مدت نهههههههه ماه 😜 ورپریده میای این ماه تو شکمم یا خودم بیام با چک و لگد بیارمت 😫 
منم زیاد علائم ندارم فقط زیر شکمم درد میکنه و نفخ دارم  منم نمیخوام به این علائم فکر کنم چون ف ...

با این اسارست شانس بارداری میاد پایین

به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود 😁 به مدت نهههههههه ماه 😜 ورپریده میای این ماه تو شکمم یا خودم بیام با چک و لگد بیارمت 😫 
منم ۸ روز دیگه مونده به موعدم این ماه ای یو ای کردم ،۹ ساله ازدواج کردم دوساله اقدامم دعاکنید مثلت ب ...

تو پریودات هم حساس میشدن ؟

منم 8 روز دارم به پریود حالت خاصی ندارم ،مخصوصا سینه ها

میتونه علایم بارداری باشه 

ان شالله که باردار باشی 

مشکلت چی بود که ای یو ای کردی؟

منم زیاد علائم ندارم فقط زیر شکمم درد میکنه و نفخ دارم  منم نمیخوام به این علائم فکر کنم چون ف ...

امیدوارم همین ماه اولت باردار بشی 

نفخ که همیشه قبل پریود هست .به خاطر بالا رفتن پروزسترون 

علایم زیاد مشخص نمیکنه که بارداری یا نه . فقط بی بی چک و ازمایش 

تو پریودات هم حساس میشدن ؟ منم 8 روز دارم به پریود حالت خاصی ندارم ،مخصوصا سینه ها میتونه علایم با ...

فولیکول نداشتم این ماه که خوب بود دکتر گفت ای یو ای کن خودتو راحت کن این ماه انشالله نتیجه بگیری ولی وقتی رفتم بیمارستان میخواست بهم تزریق کنه تزریق نمیشد گفت دهانه رحمت بسته اس گفت دعا کن همینطوری بتونم بازش کنم وگرنه باید بری جراحی کنی شکر خدا تونست بازش کنه یکم خونریزی داشتم ولی خداروشکر تزریق شد دکترم گفت اسپرم اصلا راه ورود به رحم نداشته