آموس مدیر استارتر عضویت: 1396/11/09 تعداد پست: 3523 عنوان مشکل فر 108 بازدید | 9 پست سلام لطفا مسخره نکنید..هرکاری میکنم شوهرم فر نمیخره همش میگه پول ندارم اگرم بیاد دستش نمیخره خستم کرده دیگه .. خودم فرگازدارم تو انباریه مستاجریم گازا صفحه ای هستن هرجامیریم..الان ۱۲ساله ازدواج کردم بس برنج پختم حالم دیگه بهممیخوره.... خداوندا تو پناهم باش دستم را بگیر 1398/05/28 | 20:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آموس مدیر استارتر عضویت: 1396/11/09 تعداد پست: 3523 خودم عاشق کیک پختن و اینجور چیزامبراهمی حرص میخورم خداوندا تو پناهم باش دستم را بگیر
nokhodche_77 عضویت: 1398/03/08 تعداد پست: 5007 قسطی بگیر پول جمع کن کم کم بده وقتی غصه های یه نفرو تجربه نکردی براش نسخه ی " صبر کن درسته میشه " نپیچ هر وقت جاش بودیو تونستی صبور باشی اون موقع حرفت قبوله 👌
آموس مدیر استارتر عضویت: 1396/11/09 تعداد پست: 3523 بش گفتمرومیزی همنمیخره .... خداوندا تو پناهم باش دستم را بگیر
golnazam عضویت: 1397/12/17 تعداد پست: 6455 خودم عاشق کیک پختن و اینجور چیزامبراهمی حرص میخورم نمیتونی از فر گازت استفاده کنی؟کیک و پیتزا اینای اونا خیلی خوب در میاد سعی کن کیک قابلمه ای و پیتزا تابه ای یاد بگیری یا اگه خودت پس انداز یواشکی داری بده مامانت بگو اون بخره مثلا کادو گرفته برات دنیـامثلمادرتنیسکهظـهرسرشدادبـزنیشبواسهشـامصداکنه،دنـیاولت میکنهکهازگشنـگیبمیری!!!
آموس مدیر استارتر عضویت: 1396/11/09 تعداد پست: 3523 نمیتونی از فر گازت استفاده کنی؟کیک و پیتزا اینای اونا خیلی خوب در میاد سعی کن کیک قابلمه ای و ... نه ندارم همه چی دست خودشه خرید خونه واینا...اینجا هوا خیلی گرمه اصننمیشه رفت بیرون ..باماشینمسخره می اره..مامانمم عمرش داده ب شما خداوندا تو پناهم باش دستم را بگیر
آموس مدیر استارتر عضویت: 1396/11/09 تعداد پست: 3523 میخره اشتباه تایپیدممسخره خداوندا تو پناهم باش دستم را بگیر
golnazam عضویت: 1397/12/17 تعداد پست: 6455 نه ندارم همه چی دست خودشه خرید خونه واینا...اینجا هوا خیلی گرمه اصننمیشه رفت بیرون ..باماشینمسخره ... آخی خدا بیامرزه مامانتو قابلمه ای اینا بپز یه مدت شاید دید خوشش میاد راضی شد بخره این ماکروفر ساده ها۳۰۰ تومنن دنیـامثلمادرتنیسکهظـهرسرشدادبـزنیشبواسهشـامصداکنه،دنـیاولت میکنهکهازگشنـگیبمیری!!!
آموس مدیر استارتر عضویت: 1396/11/09 تعداد پست: 3523 قابلمه ای پختم دوبار یه ساعتم دمی زیرش بود اما مغز پخت نمیشه زمانشم بیشترکردم با دم کنی همگذاشتم خوب نشد خداوندا تو پناهم باش دستم را بگیر