2777
2789
عنوان

بوی سیگار

114 بازدید | 14 پست

چند وقته من احساس میکنم گاهی وقتا دور گردن و لباس شوهرم بوی سیگار میده.. البته مطمئن نیستم که سیگار باشه احساس میکنم چون عطر هم میزنه مطمئن نیستم از اون بو نباشه ولی احساس میکنم قاطی بوی عطر تهش ی بوی سیگاری میده. ک دهان و اینا اصلا بوی سیگار نمیده... من خودم خیلی بدم میاد از سیگار جزو خط قرمز هام هست دوست ندارم شوهرم هم اصلا سیگاری نبوده مجردی گاهی قلیون میکشیده تو خانواده که بعد از ازدواج اونم نداره.. ولی پدرشوهرم گهگداری اونم نه آشکارا بیرون میدونم سیگار میکشه ولی فکر میکنه ما خبر نداریم. حالا نمیدونم توهم زدم یا واقعا داره زیرآبی میره و گاهی سیگاری چیزی میکشه؟؟ اعصابم بهم ریخته چون از ی طرف دهانش بوی سیگار نمیده و خودشم قبلا بحثش میشد میگفت بده و فلان و از ی طرف این و بو احساسم پس چیه؟؟ بنظر شما من حساس شدم یا واقعا چیزی هست.. اگرم باشه نمیتونم ثابت کنم چون تو خونه و ماشین و اینا اصلا سیگار اینا نداره .🥺🥺 چه جوری مطمئن بشم🥺

دهن ک بوی سیگار نمیگیره زیاد

اگه توی ماشینش عطر میزاره باید شک کنی

وقتی از بیرون میاد لباسشو بو نکن چون عطر میزنه

ب جاش شلوارشو بو کن چون بوی سیگار توی شلوارم میمونه

کاربری دست دوتا دوست مشترکه😇

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

مطمئن باش سیگارهعطرهای تند میزنه تا بوی سیگارو توی خودش حل کنهشمام بشین باهاش دو کام بگیر

نمیدونم واقعااا.. آخه بکشه نباید دهانش بوی سیگار بده؟؟؟ .. بابا من متنفرم از سیگار اونم میدونه بدم میاد.. قبلا هم تو جمع بحثش میشد میگفت جیز بدی هست و فلان و قبلا مطمئنم سیگاری نبوده.. الان چندباری به روش آوردم زیر بار نمیره اصلا

دهن ک بوی سیگار نمیگیره زیاداگه توی ماشینش عطر میزاره باید شک کنیوقتی از بیرون میاد لباسشو بو نکن چو ...

نمیدونم واقعااا.. من کسی دورم سیگاری نبوده تجربه ندارم تشخیص بدم.. ولی دهانش اصلا بوی سیگار نداره .. عطر رو داریم همیشه تو ماشین قبلا هم بوده جدیدا نزاشته.. ولی شلوار رو بو نکردم.

نمیدونم واقعااا.. آخه بکشه نباید دهانش بوی سیگار بده؟؟؟ .. بابا من متنفرم از سیگار اونم میدونه بدم م ...

بزا بکشه دنیا ۲ روزه

دهانش رو با خوردن چندتا تخمه آفتاب گردان میتونه خوشبو کنه