2777
2789
عنوان

حیدری ام

| مشاهده متن کامل بحث + 384 بازدید | 33 پست
تا چش اونایی ک نمیتونن بیین دراد...هم سالمم هم بانمک😊نخود اش نشو این وسط

عزیزم بحث شما مرتبط به این تاپیک نیست اگه نمیخواین تو پویش شرکت کنید نکنید هرجور راحتی

فقط خدایا یه بچه سالم بهم بده که خوشبختیم تکمیل شه ایشالله
عزیزم بحث شما مرتبط به این تاپیک نیست اگه نمیخواین تو پویش شرکت کنید نکنید هرجور راحتی

من ی شوخی کردم همین...کلا با خنده و شوخی ی سریا مشکل دارن...ایشون ریپلی نکنن..منم بحث نمیکنم..موفق و موید باشیییید

خدایا کمتر‌‌‌‌‌‌‌‌ خلق ‌‌‌‌‌‌‌میکردی ولی با کیفیت تر       وقتی جواب ریپلیتو نمیدم...یعنی به تو چه اخه فضول بی فهم...قاشق نشستگان بسیارند  

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من ی شوخی کردم همین...کلا با خنده و شوخی ی سریا مشکل دارن...ایشون ریپلی نکنن..منم بحث نمیکنم..موفق و ...

انشالله که همیشه شاد و سلامت باشی .دوستمونم منظوری نداشتن به دل نگیر.حالا بیا ذکر بفرست اروم شی😁

فقط خدایا یه بچه سالم بهم بده که خوشبختیم تکمیل شه ایشالله
انشالله که همیشه شاد و سلامت باشی .دوستمونم منظوری نداشتن به دل نگیر.حالا بیا ذکر بفرست اروم شی😁

مرسی عزیزم❤❤❤چشم..ی تسبیح لبیک یا علی؟بگم؟

خدایا کمتر‌‌‌‌‌‌‌‌ خلق ‌‌‌‌‌‌‌میکردی ولی با کیفیت تر       وقتی جواب ریپلیتو نمیدم...یعنی به تو چه اخه فضول بی فهم...قاشق نشستگان بسیارند  
تا چش اونایی ک نمیتونن بیین دراد...هم سالمم هم بانمک😊نخود اش نشو این وسط

اره معلومه خیلی سالمی نخود مغز 

اهل بیت چرا مسخره میکنی آدم باهرچیزی شوخی نمیکنه

خدایا شکرت تنهام نزار
اره معلومه خیلی سالمی نخود مغز  اهل بیت چرا مسخره میکنی آدم باهرچیزی شوخی نمیکنه

ههههههه مذهبی متعصب تندرو....خدا چشای متعصبتو بازکنه الهی....شما فقط گریه و زاری حالیته..فعلا دارم ذکر میگم...منو تو قبر تو نمیذارن..سرت تو کار خودت باشه..احترامتم حفظ کن

ههههههه مذهبی متعصب تندرو....خدا چشای متعصبتو بازکنه الهی....شما فقط گریه و زاری حالیته..فعلا دارم ذ ...

من نه مذهبی هستم نه اهل گریه زاری و نوحه من برای اهل بیت احترام خاصی قائلم فقط همین شوخی بیجا ببینم ناراحت میشم .ذکرتم قبول باشه 

خدایا شکرت تنهام نزار
من نه مذهبی هستم نه اهل گریه زاری و نوحه من برای اهل بیت احترام خاصی قائلم فقط همین شوخی بیجا ببینم ...

اگه از نظرت شوخی بیجایی اومد با لحن بهتر و دلنشین تر تذکر بده ک طرف جای اینکه گارد بگیره...جذب نجابت مکتب اهل بیت شه...منم قصدم بی احترامی نبود❤❤❤