2789
عنوان

شوهرم حتی

| مشاهده متن کامل بحث + 1454 بازدید | 116 پست
عاشقشممم😍😍😍😍

منم😍.من یه وقتایی تو روزای عید یا تولد ائمه میرم فلکه اب دیگه هتلای نزدیک همه پرن میریم پشت بازار امام رضا هرچقدم دور باشع باز دوس دارم چون توراه رفت و برگشت مغازه هارو میبینم.و البته عاشق پیاده رویم.

مهربانی را اگر قسمت کنیم💕من یقین دارم به ماهم میرسد!           آدمی گر ایستد بربام عشق❤دستهایش تا خداهم میرود🤞
چندبار تنهایی برید سفر و سعی کنی هر ۳ یا ۴ ماهی یکبار حتما سفر خارج از استان برو،اگر از نظر اقتصادی ...

من به اندازه موهاس سرم مسافرت رفتم هرجاروبگی رفتم شمال جنوب البته غرب قسمت نشده ولی خوش سفرنیس دوس داره کله صبح پاشی ساعت ۶صبح منم که اهل خواب خیلی اذیت میشم

باهم مهربان باشیم شایدفردانباشیم....😍😍😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ماهم سالی ۲یا۳باربیشترنمیریم شوهرم خوش سفرنیس😐😐

باید روش کار کنین.

منو شوهرم بهترین روزای عمرمون و خاطرات خوشمون همون روزایی که تو مسافرتیم.

مهربانی را اگر قسمت کنیم💕من یقین دارم به ماهم میرسد!           آدمی گر ایستد بربام عشق❤دستهایش تا خداهم میرود🤞
من به اندازه موهاس سرم مسافرت رفتم هرجاروبگی رفتم شمال جنوب البته غرب قسمت نشده ولی خوش سفرنیس دوس د ...

وای منم تو سفر خیلی اذیت میشم .خیلی اماده باشم😂😂حس میکنم داره لحظه ها ازدست میره 😂

خدایا ابر میفرستی بارون نمیدی؟خوبه منم وضو بگیرم نماز نخونم؟😕
چیکار؟؟😨😨😨

پدر سوخته عوضی یادش میفتم حرصم میگیرهذرفته بودیم بستی بخوریم تو بستنی فروشیه جلو ما یمیز بود که یه دختر خانم خوشگل با پدر ومادرش نسستع بود میز روبروشون چند عراقی بیشرف جوری زل زده بود به دختر میخاست بخورتش با چشاش دختر بیچارع سرسو گرفته بو دپایین اصلا نتونست بستنیشو بخوره پدر مادرش بلند شدن برن اینم میخاست پشت سر مامان باباش بره که عراقی با کله رفت جلو با یه حالت ونگاه پست به دختره گفت سلام ویه چیز عربی گفت دختره نزدیک بود بدخت با کله بخوره زمین بدو فرار کرد تصورشو نمیتونی بکنی چه حالی بهم دست داد گفتم حیف این همه شهیددادیم تااین عوضیا بیان اینطوری جولان بدن توایرانو به ناموس ایرانی اینطوری نگاه کنن اونمذختربه پاکی کثافت اومده بود زیارت مثلا از بس میگن کثافت خونه پیدا شده تومشهد حرومزادها فکر میکنن همه زنای ایرانی هرزن  

منم😍.من یه وقتایی تو روزای عید یا تولد ائمه میرم فلکه اب دیگه هتلای نزدیک همه پرن میریم پشت بازار ا ...

منم خیلی دوست دارم اون مسیر رو ، ولی ورود از  باب رضا کلا بهم حس ارامش میده

یه حور عجیب دوست دارم 

نمیدونم چرا

دلم گرفته پدر... 😢😢😢برایم بهار بفرستید، ز شهر کودکی ام یادگار بفرستید، دلم گرفته پدر! روزگار با من‌نیست دعای خیر و صدای دوتار بفرستید، اگر چه زحمتتان میشود ولی این بار، برای فرزند خود قرار بفرستید، غم از ستاره ، تهی کرد آسمانم را، کمی ستاره  دنباله دار بفرستید، تمام روز و شب من پر از زمستان است، دلم گرفته برایم بهار بفرستید😔😔😔😔😔برای شادی روح پدرم لطفا یه صلوات بفرستید♥

تازه چرا خودت رو فقط متکی به شوهرت کردی از شوهرت بپرس بودجه چقدر دارین متناسب اون برنامه بریز ... همسر منم همینه منم شاغلم ولی وقتم خیلی باز تره

۱. دونفری میشینیم حداکثر بودجه رو مشخص میکنیم 

۲.من تحقیق و برسی میکنم درباره سفر کی بریم کی برگردیم کجا چه روزای گرون هستش یا شلوغ هستش ترتیب جاهایی که میخواییم بریم چطور باشه که وقتمون تلف نشه 

۳. از سایت های مثل 

شب و  میزبان و جاجیگا و... مکان برای خواب رزرو میکنم اونجا هم مکان دقیق سوئت مشخصه میتونی چک کنی بیرون شهر نباشه هم قیمت ها مشخصه 

۴.اینارو رو کاغذ می‌نویسم میدم شوهرم بخونه نظرش رو بگه (معمولا هم فقط میگه خوبه اوکی ) 

۵. روز قبل سفر با شوهرم وسایل سفر رو همه رو پهن میکنم تو هال پذیرایی چیزای مهم و ضروری رو برمی‌داریم شب میزاریم  تو ماشین فردا صبح علی علی بریم که بریم 

وای منم تو سفر خیلی اذیت میشم .خیلی اماده باشم😂😂حس میکنم داره لحظه ها ازدست میره 😂

شوهرمنم دوس داره تویه روزکلی جابره خیلی انرژی داره واصلااستراحت وخواب تعطیل من نقطه مقابلشم

باهم مهربان باشیم شایدفردانباشیم....😍😍😍
پدر سوخته عوضی یادش میفتم حرصم میگیرهذرفته بودیم بستی بخوریم تو بستنی فروشیه جلو ما یمیز بود که یه د ...

اووف نگو که دلم خونههههه. اصن وضعیه.  یبار با یکی از اقوام بودم که دختر جوونی بود رفت از یه مغازه دم حرم یه چیزی سوال کردحالا دختره محجبه ها . بیشرف پیرمرده بهش گف ادرس بده بیارم دم خونت و همشون زدن زیر خندا .اونقد اونقد دلم سوخت هموجارومو کردم طرف کردم گفتم یا امام رضا خودت جوابشو بده. بعد یه زنو شوهره هم اونجا بود زدن زیر خنده 😔بیشعوری از سرشون میباریدد. دختر بیچاره سرشو انداخت پایین هیچی نگفت

خدایا ابر میفرستی بارون نمیدی؟خوبه منم وضو بگیرم نماز نخونم؟😕