2789
عنوان

شوهرم حتی

| مشاهده متن کامل بحث + 1454 بازدید | 116 پست
منم خیلی دوست دارم اون مسیر رو ، ولی ورود از  باب رضا کلا بهم حس ارامش میده یه حور عجیب دوست د ...

ان شاءالله بزودی یه سفر مشهد قسمت هردومون🙏🙏🙏🙏

مهربانی را اگر قسمت کنیم💕من یقین دارم به ماهم میرسد!           آدمی گر ایستد بربام عشق❤دستهایش تا خداهم میرود🤞

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

پدر سوخته عوضی یادش میفتم حرصم میگیرهذرفته بودیم بستی بخوریم تو بستنی فروشیه جلو ما یمیز بود که یه د ...

وای چقدر چندش ، ادم چی میتونه بگه به اینها.واقعا مشهد رو هم به گند کشیدن

مامان من همیشه میریم مشهد بهمون توصیه میکنه، که مراقب باشین، درسته اینجا مشهده، ولی ادم کثیف که جاهای دیگه اومدن زیاده

متاسفانه تو کشور ما پول حرف اول رو میزنه، همه مسئول ها از کثافت کاری عراقی ها و‌.. خبر دارن ولی به جای این که بیان ارزش زن ایرانی و مرد ایرانی رو بالا ببرن، بیشتر زن های کشورمون رو میفرستن  زیر دست اینها، که چی بشه، بهشون یه هو بد نگذره 

واقعا متاسفم

من همیشه گفتم و الانم میگه صیغه یه چیز من دراوردیه، یه جور کلاه شرعی 

حیف حیفو...

دلم گرفته پدر... 😢😢😢برایم بهار بفرستید، ز شهر کودکی ام یادگار بفرستید، دلم گرفته پدر! روزگار با من‌نیست دعای خیر و صدای دوتار بفرستید، اگر چه زحمتتان میشود ولی این بار، برای فرزند خود قرار بفرستید، غم از ستاره ، تهی کرد آسمانم را، کمی ستاره  دنباله دار بفرستید، تمام روز و شب من پر از زمستان است، دلم گرفته برایم بهار بفرستید😔😔😔😔😔برای شادی روح پدرم لطفا یه صلوات بفرستید♥
من شوهرم گفت این هفته بریم هم خریدبرامغازه اش هم تفریح گفتم حرفشم نزن خودت برومن توخونم بیشتربهم خوش ...

وای شوهر منم مثلا میخاد بهم خوش بگذره ولی خیلی اذیتم میکنه . یه تیر برقم باشه گیر میده واستا باهاش عکس بگیریم .هیچی از سفر نمیفهمم .یدفه داشت سر به سرم یذاشت گف واستا عکس بگیریم. ول کن نبود اونقد گیر داد که زدم زیر گریه . هم به خودم زهرمار شد هم به اون😩اونقد از عکس گرفتن اونم توجای شلوغ بدم میاد که نگو

خدایا ابر میفرستی بارون نمیدی؟خوبه منم وضو بگیرم نماز نخونم؟😕
ان شاءالله بزودی یه سفر مشهد قسمت هردومون🙏🙏🙏🙏

ان شالله عزیزم😍😍😍😍😍

دلم گرفته پدر... 😢😢😢برایم بهار بفرستید، ز شهر کودکی ام یادگار بفرستید، دلم گرفته پدر! روزگار با من‌نیست دعای خیر و صدای دوتار بفرستید، اگر چه زحمتتان میشود ولی این بار، برای فرزند خود قرار بفرستید، غم از ستاره ، تهی کرد آسمانم را، کمی ستاره  دنباله دار بفرستید، تمام روز و شب من پر از زمستان است، دلم گرفته برایم بهار بفرستید😔😔😔😔😔برای شادی روح پدرم لطفا یه صلوات بفرستید♥
آره واقعا گفتم ای خداببین به چع خفتی افتادیم تومملکت خودمون باورکن اگه دختر رو تنها جای خلوتی میدیدن ...

اخه دولت مردامون  یا فیلم میدن بیرون که همه در جریانن یا اختلاس  میکنن وقتی ندارن برا. مملکت داری.  اللن میان. میگیرن منو میبرن.    الان میترکم. اودافظ 

وای شوهر منم مثلا میخاد بهم خوش بگذره ولی خیلی اذیتم میکنه . یه تیر برقم باشه گیر میده واستا باهاش ع ...

اره هم توخونه بشینیم سنگین تریم منکه اصلاعلاقه ای به سفرباشوهرندارم بادوستام باشه اره خوش میگذره که اوناموقعیت ندارن 

باهم مهربان باشیم شایدفردانباشیم....😍😍😍
من تومشهدسراغ دارم شبی ۵۰نزدیک حرم خونش بزرگ وتمیز

وای چه عالی عزیزم منم آدرس میخام میشه به من درخواست دوستی بدی من بلد نیستم 🙈به هر کی درخواست دادم نمی دونم کجا رفته 😁

اره هم توخونه بشینیم سنگین تریم منکه اصلاعلاقه ای به سفرباشوهرندارم بادوستام باشه اره خوش میگذره که ...

کلا باهاش خوش میگذره به جز همین عکس عکسش که رو مخمه. اگه بدونی دو قدم میریم 100تا عکس میگیره😂😂بخدا ازمدلا بیشتر عکس داره این بشر

خدایا ابر میفرستی بارون نمیدی؟خوبه منم وضو بگیرم نماز نخونم؟😕

شوهر منم هرجا میریم بیرون حتی جای نزدیک همه رو با ما میاره جای دور که دیگه جای خود داره حالا من تازه عقدم،  بعضی وقتا دلم میخواد تنها باشیم ولی چیزی نمیگم وبه روی خودم نمیارم که ناراحت نشه