2789
عنوان

شوهرم حتی

| مشاهده متن کامل بحث + 1454 بازدید | 116 پست
 من نمیدونم چرا همه دوس دارن برن مشهد من اصلا علاقه ایی ندارم. ترجیح میدم. جا های دیگه برم. پول ...

خب هرکس یه سلیقه ای داره شما خوشت نمیاد یه سریا خوششون میاد

به خدا بر همه کس معلوم است رهبر شیعه ❤علی(ع)❤مظلوم وبر حق است.                
بازمن شوهرم التماس میکنه بریم شمال یامشهدالبته ما۱ساعت تامشهدراه خونمون نزدیک ولی من نمیرم اصلاخوش س ...

واااای یک ساعت تا مشهد🤩🤩🤩

چقدررر بهت حسودیم شد.

ما دوروز تو راهیم تا برسیم حرم

مهربانی را اگر قسمت کنیم💕من یقین دارم به ماهم میرسد!           آدمی گر ایستد بربام عشق❤دستهایش تا خداهم میرود🤞

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

منم شوهر خوش سفر نیست.یعنی الان بهتر شده.هر بار ک منو میبره بیرون.سالی یک بار میریم.اشکمو درمیاره و ...

اخ گل گفتی من ازسفربیزارم بسکه اخلاقش گندمیشه

باهم مهربان باشیم شایدفردانباشیم....😍😍😍
فک کنم باب الرضا

عاشقشممم😍😍😍😍

دلم گرفته پدر... 😢😢😢برایم بهار بفرستید، ز شهر کودکی ام یادگار بفرستید، دلم گرفته پدر! روزگار با من‌نیست دعای خیر و صدای دوتار بفرستید، اگر چه زحمتتان میشود ولی این بار، برای فرزند خود قرار بفرستید، غم از ستاره ، تهی کرد آسمانم را، کمی ستاره  دنباله دار بفرستید، تمام روز و شب من پر از زمستان است، دلم گرفته برایم بهار بفرستید😔😔😔😔😔برای شادی روح پدرم لطفا یه صلوات بفرستید♥
عزیزم منظورتون یه اتاقِ؟؟؟یا یه سوئیت با همه ی امکانات و کاملا مستقل؟؟؟ میشه جواب بدین لطفا

به من کفتن سوئیت  ۷۰ متریه

دلم گرفته پدر... 😢😢😢برایم بهار بفرستید، ز شهر کودکی ام یادگار بفرستید، دلم گرفته پدر! روزگار با من‌نیست دعای خیر و صدای دوتار بفرستید، اگر چه زحمتتان میشود ولی این بار، برای فرزند خود قرار بفرستید، غم از ستاره ، تهی کرد آسمانم را، کمی ستاره  دنباله دار بفرستید، تمام روز و شب من پر از زمستان است، دلم گرفته برایم بهار بفرستید😔😔😔😔😔برای شادی روح پدرم لطفا یه صلوات بفرستید♥

منو شوهرم آنقدر آدمای راحت سفری هستیم همچین راحت یهویی میریم مسافرت که ته نداره ... بقول شوهرم گاهی سفرهامون سرخپوستی اصلا میشه بسکه یهویی میشه 

من نمی‌دونم ماشین دارین یا نه و شرایطتون چیه و چقدر بودجه دارین و بچه دارین ... ولی ما همین چند مدت پیش یه سفر یه سه شب و سه روز از گیلان رفتیم همدان بغییر صبحانه کلا غذا رو بیرون خوردیم همه جا رو هم گشتیم کلا خرج سفرمون با پول بنزین و شهر بازی و.... شد ۱۳۰۰ منتها همه چیز رو برنامه ریخته بودیم و اهل خرید الکی نیستیم مثلاً دیدم طرف رفته مسافرت شلوار مانتو برا خودش خریده آخه اینو شهر خودتم می‌تونستی بخری کلی هم بار کشی میکنن 

کل خرید ما یه گلدان کوچیک شیک برای میز خاطره ۷۰ و یه ساعت دیواری سفالی خوشگل ۱۵۰ بودش هرکس مییاد خونمون از ساعت و گلدونمون خوشش مییاد

اخ گل گفتی من ازسفربیزارم بسکه اخلاقش گندمیشه

چندبار تنهایی برید سفر و سعی کنی هر ۳ یا ۴ ماهی یکبار حتما سفر خارج از استان برو،اگر از نظر اقتصادی اوکی هستی.انقد برو تا عادت کنه.

خب هرکس یه سلیقه ای داره شما خوشت نمیاد یه سریا خوششون میاد

بله خودم که گفتم. کلا. ادم  غیر مذهبی ام.  اعتقادی ندارم      ترجیح میدم جاهای شاد برم. که بزن برقص داشته باشه.   مثل کف پارتی. تو کشتی تفریحی تو. انتالیا.   برید. خدایی.  بعد اگه دیگه رفتید.  جاهای زیارتی   

عزیزم منظورتون یه اتاقِ؟؟؟یا یه سوئیت با همه ی امکانات و کاملا مستقل؟؟؟ میشه جواب بدین لطفا

توضیح کامل دادم گلم یه ساختمون بزرگ فک کنم ۸تاواحدداره یا۶تاواحددقیق نمیدونم هرواحدش جداومستقل کرایه میده امکانات همه چی داره ۷۰متری میشه یانهایت ۵۰متر

باهم مهربان باشیم شایدفردانباشیم....😍😍😍
من نمیدونم چرا همه دوس دارن برن مشهد من اصلا علاقه ایی ندارم. ترجیح میدم. جا های دیگه برم. پول ...

😂خب نیا . یه نفر کمتر زندگی بهتر

خدایا ابر میفرستی بارون نمیدی؟خوبه منم وضو بگیرم نماز نخونم؟😕