2789
عنوان

شوهرم حتی

| مشاهده متن کامل بحث + 1454 بازدید | 116 پست

بازمن شوهرم التماس میکنه بریم شمال یامشهدالبته ما۱ساعت تامشهدراه خونمون نزدیک ولی من نمیرم اصلاخوش سفرنیس میگم نمیام توخونم بیشترخوش میگذره یه قشم منو۱۰روزبردبه غلط کردن راضی شدم😐😐

باهم مهربان باشیم شایدفردانباشیم....😍😍😍
چقد بد حرف می زنی با شوهرت. همین جوری پیش بری ساعت 9 شب می زاره شما پشت در ماشین بیاد ببره

چقدر بی ادبی

🔺️🔻به عقایدهم احترام بذاریم 🔺️🔻اگر با نظرم مخالفی مودبانه بیانش کن تا دوستانه تبادل نظر کنیم. اگر نمیتونی لطفا ریپلای و بی ادبی  نکن🚫

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیزم شعر میخاستم  خصوصی پیام دادم جواب ندادین که

خانمی نمیدونم چرا پیامای خصوصیم باز نمیشن

همینجا اسم عروس و داماد و تاریخ عروسی و شهرو بگو عزیزم

یادداشت میکنم

«نماز»  مثل نهری جاریست که هرگاه جاری میشود، گناهان را میشوید و از بین میبرد.  پیامبر رحمت(ص)
خانمی نمیدونم چرا پیامای خصوصیم باز نمیشن همینجا اسم عروس و داماد و تاریخ عروسی و شهرو بگو عزیزم ی ...

منم عروس اینده ام ، میشه برای منو نانزدمم شعر بگین؟؟

دلم گرفته پدر... 😢😢😢برایم بهار بفرستید، ز شهر کودکی ام یادگار بفرستید، دلم گرفته پدر! روزگار با من‌نیست دعای خیر و صدای دوتار بفرستید، اگر چه زحمتتان میشود ولی این بار، برای فرزند خود قرار بفرستید، غم از ستاره ، تهی کرد آسمانم را، کمی ستاره  دنباله دار بفرستید، تمام روز و شب من پر از زمستان است، دلم گرفته برایم بهار بفرستید😔😔😔😔😔برای شادی روح پدرم لطفا یه صلوات بفرستید♥
آخ گفتی چند وقت پیش رفتیم مشهد اگع بدونی چیکار میکردن عراقی نادرست

چیکار؟؟😨😨😨

دلم گرفته پدر... 😢😢😢برایم بهار بفرستید، ز شهر کودکی ام یادگار بفرستید، دلم گرفته پدر! روزگار با من‌نیست دعای خیر و صدای دوتار بفرستید، اگر چه زحمتتان میشود ولی این بار، برای فرزند خود قرار بفرستید، غم از ستاره ، تهی کرد آسمانم را، کمی ستاره  دنباله دار بفرستید، تمام روز و شب من پر از زمستان است، دلم گرفته برایم بهار بفرستید😔😔😔😔😔برای شادی روح پدرم لطفا یه صلوات بفرستید♥

انشالله روزی و قسمت هرساله تک تکتون باشه اومدین مشهد منم دعا کنین بیزحمت

انشالله چش باز کنین ببینین تا اخر شهریور همتون عازم حرم ا۹مام رضا هستین

انشالله خوشبگذره منو همشریام لیاقت داشته باشیم ازتون پذیرایی کنیم 

چقدرخوب، اتاق میدن یا سوئیت کدوم سمت حرمه؟؟  منطورم به کدوم ورودی نزدیکه؟

خونه اس دیگه ۷۰متری میشه همه امکانات داره .ورودی شویادم نیس پشت بازاررضامیفته بگین ۱۷شهریورنشونتون میدن ۱۰دقیقه تاحرم راه

بازمن شوهرم التماس میکنه بریم شمال یامشهدالبته ما۱ساعت تامشهدراه خونمون نزدیک ولی من نمیرم اصلاخوش س ...

منم شوهر خوش سفر نیست.یعنی الان بهتر شده.هر بار ک منو میبره بیرون.سالی یک بار میریم.اشکمو درمیاره و جلوی همه خجالت زده م میکنه بس ک رفتارای عجیب از خودش بروز میده

چقدرخوب، اتاق میدن یا سوئیت کدوم سمت حرمه؟؟  منطورم به کدوم ورودی نزدیکه؟

فک کنم باب الرضا

مهربانی را اگر قسمت کنیم💕من یقین دارم به ماهم میرسد!           آدمی گر ایستد بربام عشق❤دستهایش تا خداهم میرود🤞

من نمیدونم چرا همه دوس دارن برن مشهد من اصلا علاقه ایی ندارم. ترجیح میدم. جا های دیگه برم. پولمو. تو جاهای. زیارتی شلوغ. که اعصاب ادم خورد میشه  حیفم میاد خرج. کنم.  حالا نریزید سرم من. ادم کلا مذهبی نیستم برا. همین علاقه ایی ندارم.   

سوئیت؟؟؟یعنی یه سوئیت میده 50 شبی ؟؟؟؟اشپزخونه مشترک که نیست احیانا

خونه اس گلم ۷۰متری هرواحدش اتاق نیس مثل خونه های خودمون یکم کوچیکتر