2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چند دوره استفاده کردی ؟

عزیزم من درحال مصرفم.گروه خواستی هست که کلا راکوتان مصرف میکنن میتونی سوالاتتو بپرسی

هر سوالیم داری بپرس درخدمتم

قلبم منو میتپه؛نفسم منو میکشه...
وااای پ چ کنیم پوستمون صاف شه

عوارض موقتیه.درد مفاصلم برا بعضیا هستش که فقط یه مدته . از بابت کبد هم دوماه یبار ازمایش میدین دکتر چک میکنه

قلبم منو میتپه؛نفسم منو میکشه...
جوش

وای من پشت بازوم چند طبقه جوش رو هم داره صورتمم داغون شده از جای لک و جوش قبلا خیلی دمتر رفتم همش لایه بردار دادن ولی فقط پوستمو نازک کرد الان دیگه امکان دکتر رفتن ندارم برا هزینش

قرصش ضرر نداره منم خودم بگیرم اصلا میدن بدون نسخه

وااای پ چ کنیم پوستمون صاف شه

من بدون راکوتان پوستم صاف شد.

میخواستم مصرف کنم ولی خواهرم پزشکه و نزاشت .8ماه مصرف کردم انتی بیوتیک+لایه بردار تا پوستم صاف شد دایمی.الان بعد 4ماه  بعد قطع دارو مشکلی ندارم

عزیزم من درحال مصرفم.گروه خواستی هست که کلا راکوتان مصرف میکنن میتونی سوالاتتو بپرسی هر سوالیم داری ...

من چند سال پیش استفاده کردم خیلی خوبه لامصب پوستو میکنه ایینه ولی ریزش مو داشتم حالا نمیدونم از اون بود یا چیز دیگ . بخاطر اون 2دلم استفاده کنم یا نه؟