2777
2789
من چند سال پیش استفاده کردم خیلی خوبه لامصب پوستو میکنه ایینه ولی ریزش مو داشتم حالا نمیدونم از اون ...

استفاده کن. ولی شیوه قطع قرص باید پلکانی باشه،برای همینه جوشآت برگشته.

قلبم منو میتپه؛نفسم منو میکشه...
وای من پشت بازوم چند طبقه جوش رو هم داره صورتمم داغون شده از جای لک و جوش قبلا خیلی دمتر رفتم همش لا ...

اره بدون نسخه میدن ولی بعد استفاده باید ازمایش کبد بدی ک مشکل ایجاد نکنه و ریزش موام واس بعضی ها میاره ولی پوستو صاف میکنه . برو دکتر پوست ازش راجب این قرصه مشورت بگیر اگه گفت اوکیه استفاده کن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره بدون نسخه میدن ولی بعد استفاده باید ازمایش کبد بدی ک مشکل ایجاد نکنه و ریزش موام واس بعضی ها میا ...

والا دیگه برا دکتر پوست نمیتونم هزینه کنم میخام سر خود بگیرم از دست این جوشا نمیدونم چکار کنم لامصب ول کنم نیستن صورتم داغونه داغون جای لک و جوش گفتن برا جونیه پیر هم شدیم و ول کنم نیستن فکر کنم اسکلتمم جوش بزنه زیر خاک😀

والا دیگه برا دکتر پوست نمیتونم هزینه کنم میخام سر خود بگیرم از دست این جوشا نمیدونم چکار کنم لامصب ...

تو اون گروه عضو شو.حتماااا ازمایش بده بعد مصرف کن.یه مشاوره ای بگیر. عزیزم قرصام قیمتش بالاس ویزیت دکتر هیچه

قلبم منو میتپه؛نفسم منو میکشه...
میشه بگی روزی چند تا و تا چه مدت استفاده کردی

اوایل که روزی دوتا بود بعد ناهار و شام بعد 2ماه ازمایش دادم هیچ مشکلی نبود گفت روزی یدونه استفاده کن هرروز بعد 2ماه شد یکی در میون