2777
2789

سلام من 28 خرداد سقط داشتم دکتر گفت واسه بارداری دوبار پریود شدی بعد اقدام کن من یه بارشو ماه پیش یکم شدم دیشب رابطه داشتم بدون جلوگیری بنده خدا همسرم میگفت ریسک نکن ممکنه حانله بشی اخه هنوز جواب ازمایشهام هم نیومده ولی من لج کردم گفتم نه دل درد پریودی دارم مگه میشه باردار بشم الان دوستم گفت امکانش هست.کسی بوده اینجا چندروز قبل پریودی باردار بشه ؟

دوستای مهربونم برای سلامتی دختر نازم یه صلوات میفرستید؟؟  

بله من ۶روز ب پریودباردار شدم 

برای ده ثانیه  بخون فکر کن؛شمر،جانباز جنگ صفین ۱۳بارپای پیاده مکه رفته جا نماز آبکشیم بود ک هرکی میدید میگفت این پسر پیامبره!حر کیه؟سرلشکر ابن زیاده تو عمرش شاید یه رکعت نمازم نخونده (اصطلاح)راهو رو امام بست نزاشت مسیرشو عوض کنه!شمر برای لحظه ای فکر نکردن ب منفی بی نهایت رسید و حر برای لحظه ای فکر کردن ب مثبت بی نهایت!کی میدونه فکر کن!شاید منو تو دین دار شمشیر به دست جلو اقا ایستادیم و اونایی ک سرزنش میکنیم شدن یار اقا! گروه زرد:وزن اولیه ۹۶......هدف اول ۹۰🔓.....هدف دوم۸۵🔓.....هدف سوم ۸۰🔒.......هدف چهارم 75🔒.........هدف پنجم۷۰🔒.....ب امیدخدا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره امکانش هست ولی خب حالا حتما ک نباید دوبار پریود بشی بعد اقدام کنی

نمیدونم که دکتر گفت 6 ماه گفتم زیاده گفت پس بزار 2 بار پریود,بشی بعد...تازه ازمابش دادم هنوز جواب نیومده پرولاکتین و تیرویید دارم میترسم اگر باردار شم اینم مثل قبلی بشه

عزیزم هر چند این نظر دکترتون بوده ولی من تجربه سقط دارم دکترم گفت شش ماه حتما باید استراحت کنه رحمت  بعد اقدام کنی منم این کارو کردم تازه ی سال صبر کردم. احتمال بارداری ممکنه باشه ولی کم

اره عزیزم احتمالش هست ولی خیلی کمه چون تخمک گذاریت رد شده

انشالله هرچی که به صلاحمه بشه دیگه طاقت اتفاقای بد ندارم 

وقتی دکتر گفت ۶ ماه چرا عجله میکنی؟

حتما با توجه به شرایط بدنیت گفته دیگه

به یکی از دوستای من گفته بود یکسال

اگه دوتا جمله گهربار (به من چه و به تو چه) سرلوحه زندکی باشه خیلی راحت تر زندگی میکنیم!
عزیزم هر چند این نظر دکترتون بوده ولی من تجربه سقط دارم دکترم گفت شش ماه حتما باید استراحت کنه رحمت& ...

دکتر منم گفت 6 ماه ولی من ترسیدم که حالا حالاها نشه گفتم دکتر 6 ماه زیاده گفت پس سه ماه... اخه اینجا خیلیا بودن که بعد سقط حتی نزاشتن یه بارهم پریود بشن اقدام کردن و باردار شدن 

😐😐وای نمیدونم چرا دیشب انقدر یه دنده شدم.. 😔

میتونی اورژانسی بخوری

من ۶ماه از سقط بارداری پوچم میگزشت باردار شدم ازمایشم نداده بودم

برای ده ثانیه  بخون فکر کن؛شمر،جانباز جنگ صفین ۱۳بارپای پیاده مکه رفته جا نماز آبکشیم بود ک هرکی میدید میگفت این پسر پیامبره!حر کیه؟سرلشکر ابن زیاده تو عمرش شاید یه رکعت نمازم نخونده (اصطلاح)راهو رو امام بست نزاشت مسیرشو عوض کنه!شمر برای لحظه ای فکر نکردن ب منفی بی نهایت رسید و حر برای لحظه ای فکر کردن ب مثبت بی نهایت!کی میدونه فکر کن!شاید منو تو دین دار شمشیر به دست جلو اقا ایستادیم و اونایی ک سرزنش میکنیم شدن یار اقا! گروه زرد:وزن اولیه ۹۶......هدف اول ۹۰🔓.....هدف دوم۸۵🔓.....هدف سوم ۸۰🔒.......هدف چهارم 75🔒.........هدف پنجم۷۰🔒.....ب امیدخدا
من کلا 6 روز به پریودم مونده بود که تصمیم به اقدام گرفتم و دیگه اون ماه باردار شدم

جنسیت نی نی چیشد

وقتی دکتر گفت ۶ ماه چرا عجله میکنی؟ حتما با توجه به شرایط بدنیت گفته دیگه به یکی از دوستای من گفته ...

اخه یکی از اشناهامون بعد 6 ماه اقدام که کرد بعد 1 سال و 5 ماه باردار شد تازه کلی هم دارو مصرف کرد من گفتم اگر بخواد,طول بکشه حداقل زود تر اقدام کنم