2777
2789
عنوان

اینا رو خریده برام اما...+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1240 بازدید | 92 پست
خدا رحمتش کنه

🙏🏻🙏🏻

امیدوارم شادی تو زندگیتون باشه همیشه،آنجا ک راه  نیست خدا برایت راه میگشاید ،ک جبران تمام سختی هایی ک کشیدی بشه،خدایا شکرت🌼میدونم همیشه پشتمی و به موقعه ب دادم میرسی

اخی عزیزم چه بامحبت

بابای من اصلااااا کادو خریدن بلد نیست ، پول بهم میده ولی بلد نیست خودش چیزی بخره ، یه بار یه شال برام سوغاتی خرید اصن دهنم باز مونده بود که بابام کادو خریده بعد فهمیدم سلیقه عمم بوده خخخ

چه خوش سلیقه هم هستن پدر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا نگهش داره عزیزم

امیدوارم شادی تو زندگیتون باشه همیشه،آنجا ک راه  نیست خدا برایت راه میگشاید ،ک جبران تمام سختی هایی ک کشیدی بشه،خدایا شکرت🌼میدونم همیشه پشتمی و به موقعه ب دادم میرسی
جفتشون داغون      

عزیزم 😂😂😂😂از نظر من که خیلی هم جفتشون خوشگله خیلی مبارکت باشه من با بابام قهر میکنم میبینم با یه سبد گل اومده چون گل دوست دارم بابای تو هم دیده حتما از این چیزا دوست داری واست کتونی گرفته😍😘😘😘😘

وااای یاد دیروز افتادم 

دیروز بابای و پسزش باهم دعواشون شده بود باباش رفت اینو گرفت

معلومه بابای باحالی داری مثل همسرم واسه پسرش

مریم از قائم شهر بیاد بهم پیام بده.زن سابق شوهرمومیگم.مرسی.......    😉😉😉😉😉😉                                  .حالا خوب شد . 😐😐😐🤕😷😷😷😷😷

چطوری دلتون.میاد با باباهاتون قهر کنین اخه

من الان که.اومدم غربت میدونم دوری و نبودنشون چه دردیه

قدرشونو بدونین

عشقن عشق

خدایا هرجای ایرانم که دست میزنم درد میکند خودت مراقبمون باش😞                                                   عضو کمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ:شوشو(شوهر)  عِجقم(عشقم)🙊آخایی(شوهر) 🙊عجیجم(عزیزم)  پِری  آقایی(شوهر)  آز(آزمایش)  سز(سزارین)  اپی(ایپلاسیون)😳خخخخ(خندیدن مجازی)😤ازد(ازدواج)😞تودلی(جنین)😩چِلا(چرا)😖پسمل(پسر)😏دخمل(دختر)😕ریپ(ریپلای)😯رل(دوست پسر و دختر)😭دویوق(دروغ)😭عخی(آخی)👊پروف(پروفایل)😛خوشمل(خوشگل)👊کنجد(بچه)😩😩😩ز (زنگ زدن)😨                              
دقیقا مثل منی😂😂😂😂😂😂💔

والا بخدا خونه باباهه بودیم میگفت برو خونه شوهرت هر علطی دلت خاست بکن

اومدیم خونه شوهره گفت مگ خونه باباته؟

همین ک هست ناراحتی گمشو!!!

الانم خیانت کرده حالم بده

میگه میتونی ببخشی بمون 

نمیتونی برو

اصلانم پشیمون نیس😭

قهرم بکن ب تخم چپشم نیس

تهش خودم مجبورم اشتی کنم

وزن شروع۶۴        وزن فعلی ۶۰          وزن هدف۵۴
وااای یاد دیروز افتادم  دیروز بابای و پسزش باهم دعواشون شده بود باباش رفت اینو گرفت معلومه با ...

ای جونم چه خوشگله

مثل همسر من

خدایا هرجای ایرانم که دست میزنم درد میکند خودت مراقبمون باش😞                                                   عضو کمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ:شوشو(شوهر)  عِجقم(عشقم)🙊آخایی(شوهر) 🙊عجیجم(عزیزم)  پِری  آقایی(شوهر)  آز(آزمایش)  سز(سزارین)  اپی(ایپلاسیون)😳خخخخ(خندیدن مجازی)😤ازد(ازدواج)😞تودلی(جنین)😩چِلا(چرا)😖پسمل(پسر)😏دخمل(دختر)😕ریپ(ریپلای)😯رل(دوست پسر و دختر)😭دویوق(دروغ)😭عخی(آخی)👊پروف(پروفایل)😛خوشمل(خوشگل)👊کنجد(بچه)😩😩😩ز (زنگ زدن)😨