talllla مدیر استارتر عضویت: 1397/05/24 تعداد پست: 6821 عنوان امروز دیگ هیچ خبری از شوهرم ندارم.خیلی دلم گرفاه 643 بازدید | 37 پست تا حالا فکر میکردم ب هیچ وجه نمیزاره من طلاق بگیرماما امروز هیچ خبری ازش نشد،لعنت ب دلم.لعنت ب این دنیا.چقد دلم هواشو کرده امروز رفتم تو پارک جاهایی ک باهاش رفته بودم رو میدیدم.اینقد با صدای بلند گریه کردم ک نگو 🍒🍒🍒🍒🍒🍒 البالو های من🍒🍒🍒🍒🍒 خیلی دلم براتون تنگ میشه.خدایا بچه ها مو ب تو میسپارم.خودت مواظبشون باش.خواهرای گلم اگ در حقم لطف کنید برای سلامتی بچه هام صلوات بفرستین ممنون میشم 1398/05/28 | 01:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
talllla مدیر استارتر عضویت: 1397/05/24 تعداد پست: 6821 امروز بیست روزه قهریم من خونه مادرممنا دیروز همش تلاش میکرد ک منو برگردونه اما وقتی گفتم دوسش ندارم اونم گفت باشه و دیگ خبری ازش ندارم.خدایا کمکم کن 🍒🍒🍒🍒🍒🍒 البالو های من🍒🍒🍒🍒🍒 خیلی دلم براتون تنگ میشه.خدایا بچه ها مو ب تو میسپارم.خودت مواظبشون باش.خواهرای گلم اگ در حقم لطف کنید برای سلامتی بچه هام صلوات بفرستین ممنون میشم
آسنات_۱۳۹۶ عضویت: 1398/03/02 تعداد پست: 15115 منم شوهرم امشب ازم جدا خوابیده نمیتونم بخوابم دلم داره پر میکشه براش😔😔😔ولی نمیتونمم برم پایین پیشش😭 قدرت،جاذبه،مرد است و جاذبه ،قدرت زن
ایلکای۲۳ عضویت: 1397/03/19 تعداد پست: 1443 امروز بیست روزه قهریم من خونه مادرمم نا دیروز همش تلاش میکرد ک منو برگردونه اما وقتی گفتم دوسش ندار ... نگران نباش از حرفت ناراحت شدهفردا پس فردا باز پیداش میشه ❤❤🐥🐣
ایلکای۲۳ عضویت: 1397/03/19 تعداد پست: 1443 منم شوهرم امشب ازم جدا خوابیده نمیتونم بخوابم دلم داره پر میکشه براش😔😔😔ولی نمیتونمم برم پایین پیش ... چرا پایین؟ ❤❤🐥🐣
آسنات_۱۳۹۶ عضویت: 1398/03/02 تعداد پست: 15115 چرا پایین؟ با من قهر کرده جاشو جدا کرده تو سالن خوابیده قدرت،جاذبه،مرد است و جاذبه ،قدرت زن
talllla مدیر استارتر عضویت: 1397/05/24 تعداد پست: 6821 نگران نباش از حرفت ناراحت شده فردا پس فردا باز پیداش میشه خیلی دلم براش تنگ میشه.دوسش دارم خیلی.همش جلو چشممهحس میکنم تا الان اگ اروم بودم چون فک میکردم اون راضی به طلاق نیست اما حالا ک اونم تسلیم شده میترسم.از اینده.دلم ی جوریه 🍒🍒🍒🍒🍒🍒 البالو های من🍒🍒🍒🍒🍒 خیلی دلم براتون تنگ میشه.خدایا بچه ها مو ب تو میسپارم.خودت مواظبشون باش.خواهرای گلم اگ در حقم لطف کنید برای سلامتی بچه هام صلوات بفرستین ممنون میشم
ایلکای۲۳ عضویت: 1397/03/19 تعداد پست: 1443 با من قهر کرده جاشو جدا کرده تو سالن خوابیده از دس این مردا شوهر منم از اینکارا میکنه البته اون پیش ننش میخوابه ❤❤🐥🐣
talllla مدیر استارتر عضویت: 1397/05/24 تعداد پست: 6821 اسی 14 میلیون دیه گرفتی چقدر زخم و کبودی داشتی ن هنوز ک نگرفتم.نمیخام هم بگیرم فقط میخام تو دادگاه ثابت کنم چقد وحشتناک کتک میزده 🍒🍒🍒🍒🍒🍒 البالو های من🍒🍒🍒🍒🍒 خیلی دلم براتون تنگ میشه.خدایا بچه ها مو ب تو میسپارم.خودت مواظبشون باش.خواهرای گلم اگ در حقم لطف کنید برای سلامتی بچه هام صلوات بفرستین ممنون میشم
talllla مدیر استارتر عضویت: 1397/05/24 تعداد پست: 6821 چرا میخوای جدا بشی نگاه تاپیکام کنی متوجه میشی 🍒🍒🍒🍒🍒🍒 البالو های من🍒🍒🍒🍒🍒 خیلی دلم براتون تنگ میشه.خدایا بچه ها مو ب تو میسپارم.خودت مواظبشون باش.خواهرای گلم اگ در حقم لطف کنید برای سلامتی بچه هام صلوات بفرستین ممنون میشم
talllla مدیر استارتر عضویت: 1397/05/24 تعداد پست: 6821 حاضره طلاق بده؟ اره.بهم گفت ایشالا بعد من خوشبخت شی 🍒🍒🍒🍒🍒🍒 البالو های من🍒🍒🍒🍒🍒 خیلی دلم براتون تنگ میشه.خدایا بچه ها مو ب تو میسپارم.خودت مواظبشون باش.خواهرای گلم اگ در حقم لطف کنید برای سلامتی بچه هام صلوات بفرستین ممنون میشم
آسنات_۱۳۹۶ عضویت: 1398/03/02 تعداد پست: 15115 از دس این مردا شوهر منم از اینکارا میکنه البته اون پیش ننش میخوابه بار اول هست جدا میخوابه😭 قدرت،جاذبه،مرد است و جاذبه ،قدرت زن