talllla مدیر عضویت: 1397/05/24 تعداد پست: 6821 عنوان امروز دیگ هیچ خبری از شوهرم ندارم.خیلی دلم گرفاه | مشاهده متن کامل بحث + 643 بازدید | 37 پست تا حالا فکر میکردم ب هیچ وجه نمیزاره من طلاق بگیرماما امروز هیچ خبری ازش نشد،لعنت ب دلم.لعنت ب این دنیا.چقد دلم هواشو کرده امروز رفتم تو پارک جاهایی ک باهاش رفته بودم رو میدیدم.اینقد با صدای بلند گریه کردم ک نگو 🍒🍒🍒🍒🍒🍒 البالو های من🍒🍒🍒🍒🍒 خیلی دلم براتون تنگ میشه.خدایا بچه ها مو ب تو میسپارم.خودت مواظبشون باش.خواهرای گلم اگ در حقم لطف کنید برای سلامتی بچه هام صلوات بفرستین ممنون میشم 1398/05/28 | 01:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
talllla مدیر استارتر عضویت: 1397/05/24 تعداد پست: 6821 یه مقدار میگیرم چندتا سکه.اون راضیه طلاق بدهبچتون چی 🍒🍒🍒🍒🍒🍒 البالو های من🍒🍒🍒🍒🍒 خیلی دلم براتون تنگ میشه.خدایا بچه ها مو ب تو میسپارم.خودت مواظبشون باش.خواهرای گلم اگ در حقم لطف کنید برای سلامتی بچه هام صلوات بفرستین ممنون میشم
شکلات۷۲ عضویت: 1397/11/29 تعداد پست: 3369 خیلی دلم براش تنگ میشه.دوسش دارم خیلی. همش جلو چشممه حس میکنم تا الان اگ اروم بودم چون فک میکردم ا ... عزیییییزم چند شب پیش یکی میگف دقیقا این حرفتومیگف فرصت بده بخاطر بچههات، اگه یهو خودش بگه طلاق خییییلی اذیت میشی، وقتی دوسش داری نکن اینکارو دختـرے در مـن ساز امیـدوارے مینوازد...
شکلات۷۲ عضویت: 1397/11/29 تعداد پست: 3369 بخدا تاپیکاتو میخونم غصهم میگیره واقعاااااااا عاشقی بد دردیه دختـرے در مـن ساز امیـدوارے مینوازد...
talllla مدیر استارتر عضویت: 1397/05/24 تعداد پست: 6821 عزیییییزم چند شب پیش یکی میگف دقیقا این حرفتو میگف فرصت بده بخاطر بچههات، اگه یهو خودش بگه طلاق خی ... دلم داره میترکه 🍒🍒🍒🍒🍒🍒 البالو های من🍒🍒🍒🍒🍒 خیلی دلم براتون تنگ میشه.خدایا بچه ها مو ب تو میسپارم.خودت مواظبشون باش.خواهرای گلم اگ در حقم لطف کنید برای سلامتی بچه هام صلوات بفرستین ممنون میشم
آلبالویخی عضویت: 1398/05/11 تعداد پست: 381 خیلی دلم براش تنگ میشه.دوسش دارم خیلی. همش جلو چشممه حس میکنم تا الان اگ اروم بودم چون فک میکردم ا ... طلا جان سر دخترت خوب شد می گفتی باد کرده؟؟
talllla مدیر استارتر عضویت: 1397/05/24 تعداد پست: 6821 طلا جان سر دخترت خوب شد می گفتی باد کرده؟؟ بله خدا رو شکر بهتره 🍒🍒🍒🍒🍒🍒 البالو های من🍒🍒🍒🍒🍒 خیلی دلم براتون تنگ میشه.خدایا بچه ها مو ب تو میسپارم.خودت مواظبشون باش.خواهرای گلم اگ در حقم لطف کنید برای سلامتی بچه هام صلوات بفرستین ممنون میشم