2821
2789
عنوان

ناراحتم 😔

187 بازدید | 22 پست

مادر بزرگم هروقت میریم خونشون میگه من دست بره ندارم (یعنی کمک ندارم )این دفعه مستقیم برگشت به مادرم میگه دخترت ۲۶ سالشه دیگه موند بفرستش بیاد خونه من بمونه کارامو بکنه 😭😢😭😢😭😢چقدر من بدبختم 

یکی نمیگه شما منو به کسی معرفی کردی مادر بزرگ جان 

در حق هیج کسی دیگه خوبی نمی کنم بشکنه این دس که نمک نداره از اول حمالیش کردیم ارزوش این بود که حمال مخصوصصش بشیم 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

لازم نيس بري 

ربطی به رفتن نرفتن نداره همیشه کمک می خواد چیزی لازم داره ب اش می خرم خودش پنجتا بچه داره از هر بچه دوتا نوه من میگم ببین این همه بهش خدمت کردم ارزوش برام این بود خوبی به هیچ کسی نیومده

ناراحت نباش قربونت برم .اصلا نرو خونه اش آدم نمک نشناس ارزش احترام نداره توبگو هرکسی میخوای باشه

😔هی روزگار دستمونو پر عسل کنیمم باز گازمون می گیرن 

عزیزم ناراحت نشو طبیعی هست طرز فکر آدمهای قدیمی دار ه بذار به حساب  قدیمی  بودنش و کهولت س ...

خودش تو همون قدیمش ۲۵ سالگی ازدواج کرد به مارسید فکرش قدیمی شد

😔هی روزگار دستمونو پر عسل کنیمم باز گازمون می گیرن 

منم اینجوریم درحق هرکی خوبی کردم بدی دیدم قبلا خیلی مهربون بودم الان اصلا به احدی هم اعتماد ندارم خدالعنتشون کنه باعث وبانی اینی که شدم هستن 

منم اینجوریم درحق هرکی خوبی کردم بدی دیدم قبلا خیلی مهربون بودم الان اصلا به احدی هم اعتماد ندارم خد ...

اصلا یه بلایی سر ادم میارن ادم بد جنس بشه به نظرم بد جنسا همون مهربونای دیروز بودن که بهشون بد کردن 

2824
2823
2791
2779
2792