سلام من یه پسر ۱۳ساله دارم با گوشی خودم با دوستاش از واتساپ چت میکنه همکلاسیاشن..بازیگوشه تو درس خوندن والا هوشش خوبه باید بشینم کنارش تا بخونه خودجوش نمیشیم بخونه خستم کرده دیگه ..چون یه دختر ۴ساله هم دارم..پسرم همش گریه میکنه میگه یه گوشی اضافه داریم سیمکارت بزار رو گوشی بهم بدش..والا ازبس تو فضای مجازی مطلب و عکس و فیلم منحرف هست میترسم تروخداباتجربه ها بیان راهنماییم کنن بش بدم گوشی یانه؟؟چونکسیوندارم باش مشورت کنم ممنون میشم
یه لحظه صبر کن رفیق لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن هایزندگی خواستم یه چیزی بهت بگمیه نگاه به پشت سرت بندازمثل همه ی روزایی که گذشتاین روزا هم میگذرهخواستم بگم حواست هست دیگه؟!ما یک بار زندگی میکنیمحالا ادامه بده :)
سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
والدینی ک میگید دخترم باید تا قبل ۸خونه باشه نیستی ببینی تا هشت چه میکنه این بازیکن...........! 😂😂😐میشه برای رسیدن ب اهداف وارزوهام ی صلوات بفرستی😢فرستادی بگو منم برات بفرستم😉پروفایل ادم اثر انگشت ادمه 😂😂😂برندار خانم 😂😂😂برندار
😂😂😂😂خب میبینه ب درد نمیخوره مجبور میشه بشینه درس بخونه
یه لحظه صبر کن رفیق لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن هایزندگی خواستم یه چیزی بهت بگمیه نگاه به پشت سرت بندازمثل همه ی روزایی که گذشتاین روزا هم میگذرهخواستم بگم حواست هست دیگه؟!ما یک بار زندگی میکنیمحالا ادامه بده :)
عزيزم منم پسر ١٣ ساله دارم. چند ساله لپ تاپ داره و همينطور ps4 و با دوستاش هم از اين دوطريق تماس داره مدام. بالاخره دنياى تكنولوژيه و نميشه بچه ها رو محدود كرد. سعى كن راهنماييش كنى و استفاده درست رو بهش ياد بدى. بگو توى سايتهايى بره كه براى آموزش زبان و كامپيوتر خوب باشه ووقتش رو فقط با چتهاى بيهوده هدر نده
گاهى دلم مى خواد يكى بغلم كنه و بگه:" ميدونم سخت ميگذره ، ولى ايشالا حالت خوب ميشه. بيا اين شكلات، اينم شيش مليون دلار پول"
عزيزم منم پسر ١٣ ساله دارم. چند ساله لپ تاپ داره و همينطور ps4 و با دوستاش هم از اين دوطريق تم ...
مگه با ps4 هم میشه تماس گرفت؟؟؟
منم يك پسر ١٣ساله دارم خيلي حرصم ميده كاراي ميكنه كه واقعا من حرص ميخورم درس كه نميخونگوشي كه يك رمز ...
بگیر ازش چیکار میخواد بکنه😒