2821
2789
عنوان

پسر۱۳اله

| مشاهده متن کامل بحث + 244 بازدید | 27 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ديگه زورم نميرسه پدرش پشتشه

خب پس ولشون کن ب باباش بگو فردا پس فردا هرچی بشه پای خودته 

یه لحظه صبر کن رفیق لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن هایزندگی خواستم یه چیزی بهت بگمیه نگاه به پشت سرت بندازمثل همه ی روزایی که گذشتاین روزا هم میگذره‌خواستم بگم حواست هست دیگه؟!ما یک بار زندگی میکنیمحالا ادامه بده :)
بله عزيزم خودشون بلدن!😀

جدیییی؟؟؟ما داریم ps4

چ جوریهههه؟؟؟؟

یه لحظه صبر کن رفیق لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن هایزندگی خواستم یه چیزی بهت بگمیه نگاه به پشت سرت بندازمثل همه ی روزایی که گذشتاین روزا هم میگذره‌خواستم بگم حواست هست دیگه؟!ما یک بار زندگی میکنیمحالا ادامه بده :)
جدیییی؟؟؟ما داریم ps4 چ جوریهههه؟؟؟؟

من بلد نيستم ولى خودش هدفون ميذاره با دوستاش-همزمان دو سه نفر- حرف ميزنه😃

گاهى دلم مى خواد يكى بغلم كنه و بگه:" ميدونم سخت ميگذره ، ولى ايشالا حالت خوب ميشه. بيا اين شكلات، اينم شيش مليون دلار پول"  
من بلد نيستم ولى خودش هدفون ميذاره با دوستاش-همزمان دو سه نفر- حرف ميزنه😃

چ باحاااال. برم کشف کنم یعنی باهاشون بازی ام میکنه از راه دور؟؟؟

بعععله

تو دوتا شهر يا حتى كشور مختلف😃

گاهى دلم مى خواد يكى بغلم كنه و بگه:" ميدونم سخت ميگذره ، ولى ايشالا حالت خوب ميشه. بيا اين شكلات، اينم شيش مليون دلار پول"  

الان از پسرم پرسيدم اول بايد اكانت داشته باشى

بعد توى تنظيمات پى اس يه قسمت پارتى داره  وارد ميشى براى هركدوم از دوستات كه خواستى invite ميفرستى وقتى قبول كردن با هدفون ميتونى باهاشون تماس داشته باشى يا بازى كنى 

پسر من۱۱  سالشه.براش،یه گوشی خریدم با سیم کارت انار...اینترنتش کنترل شدس.مثلا اینستا داره ولی هر جایی رو باز نمسکنه 

در ضمن روز اول بهش گفتم باید گوشیت رو بتونم کنترل کنم.ببسنم رمز گذاشتی یا از دستم قایم میکنی یا جایی که من گفتم نرو رفتی ازت میگیرمش.و چون خیلی جدی هستم میدونه که میکنم

کاربری اولم برا سال ۸۷ بود ترکید.کاربری دومم ایراد داره پسش نمیدن.
الان از پسرم پرسيدم اول بايد اكانت داشته باشى بعد توى تنظيمات پى اس يه قسمت پارتى داره  وارد م ...

وای مرسیییی😍♥️