2777
2789
عنوان

باردارا خوردن چیزای ترش بیاین

176 بازدید | 23 پست

سلام خانوما من هفته15هستم تازه دلم می کشه که چیزای ترش بخورم البته از اول نه شیرینی نه زیادترش دوس نداشتم الانم مثل قبل ولی به ترشی یکم علاقه پیداکردم شیرینی اگه نوقا یا کاکائو باشه هم می خورم میخوام بدونم مصرف زیاد ترش مثل کشک تو آش یا لواشک یا آش ترش رو اخلاق بچه اثر میذاره؟

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏

فکر نکنم ربطی داشته باشه

خداجونم همون جور که معجزه ات رو بمن نشون دادی همون جورم بزودی زود ب جاریم نشون بده و همه منتظرای نی نی سایت   خدا جون بزار با خبر بارداری جاریم خوشحالیم از مادرشدنم کامل بشه انشالله من منتظرما تا قلب نی نی من ب تپش بیاد انشالله جاریمم باردار بشه و همه منتظرا                        علی اصغر امام حسین قربونش برم با امام رضا جونم حاجتم رو دادن 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا دلت بخواد من قارا میخورم کشک که جای خود داره  تازه اینا پر از کلسیم هستند

آهان تو پوستش چی اثر میذاره؟

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏
احتمالا پسره😄😀چیزای ترش دوس داری

نمیدونم والا،آخه اصلا واسم فرقی نداره،هر دو رو دوس دارم البته هم علایم دختر دارم هم پسر گاها میگم شاید دوقلو هست نمیدونم دکترا  

من قبلا عاشق شیرین جات بودم البته ترشی رو هم دوست داشتم.

ولی از زمان بارداری فقط ترشی جات دوست دارم ب حدی ک همش لثه هام بی حسه😂😂😂

ینی حتی یک ذره چیز شیرونو نمیتونم توی دهنم نگه دارم انگار ی جعبه شیرین خودم اینقد حالمو بد میکنه.تاثیریم روی چیزی نداره فقط نی نیت بزرگ بشه عاشق ترشی میشه.

ای خدا از تَهِ تَهِ دلم میخوام دامن همه منتظرا سبز بشه.🙏🌹خدایا ازت ممنونم به خاطر معجزه ات خوت مراقب نی نی کوچولوم باش🥰❤🌹
من كه ١١ هفتمه فقط عاشق چيزاي شيرينم و اصلا نميتونم چيز ترش تو دهنم بندازم درصورتي كه قبل بارداريم ع ...

من شنیده بودم ترش دختره شیرین پسر،البته واسه من زیاد تغییر نکرده چیزای شیرین بعضیاشو دوس دارم

من قبلا عاشق شیرین جات بودم البته ترشی رو هم دوست داشتم. ولی از زمان بارداری فقط ترشی جات دوست دارم ...

آهان پس شیرینی بخورم چاق بشه  دکتر گفت چیه؟