2777
2789
عنوان

هوو 😡

| مشاهده متن کامل بحث + 30903 بازدید | 511 پست
از يك جهت ديگه ببين انگار مردا فقط شهوت دارن و خون جلو چشماشون رو گرفته هر كي رو ميبينن فقط بايد&n ...

اره اینم هست اینجوری که حییون فرقی ندارن جریان ناطق بودن و اختیار داشتنشونم میره زیر سوال

یک عمر برا دوست داشتنت ❤ مدت کوتاهی ست   مگر آدم چندسال عمر می کند❤ و تازه ممکن  است  نصف عمرش هم تورا نشناسد ❤ تو امّا از ابتدا بوده ای همین طور دوست داشتنی ❤مخاطب هرچه شاعر!❤دلبر هرچه عاشق!❤ کسی نتوانسته تورا جوری که عاشقش هستی دوس بدارد جز من!❤  قول می دهم تمام عمرم را خوب خوب دوستت داشته باشم ❤ و بار دیگر که پا به جهان گذاشتم                    زودتر عاشقت شوم هرچه زودتر...❤❤❤

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

به دعاي گربه سياهه بارون نميباره😂😂😂😂😂😂 خدا كمرت رو بزنه انشاءالله اگر براي همسرت ٤ زن نگيري ...

ان شاءالله  

این↩ تاپیک ↪همیشه حال دلمو خوب میکنه سرشار از انرژی مثبت دوست داشتی یه سر بزن سهم دلتو ببر 
خدا بزنه تو کمر هرچی زن ه ر ز ه اس خدا بزنه تو کمر هرچی مرده ه ر ز ه اس خدا بزنه تو کمر تو و امثال ...

به بچه ات رحم کن حداقل این همه حرص نخور ولی بازهم خودت میدونی شاید حرص هم جزو فرهنگ بارداری شما باشه 

این↩ تاپیک ↪همیشه حال دلمو خوب میکنه سرشار از انرژی مثبت دوست داشتی یه سر بزن سهم دلتو ببر 
من نبودم دعوا بوده.    

سلام خوبی...تگت کردم نبودی...اوه ببین چه دعواییه😅

فرزند ایران و جان فدای میهن 🥀💔 جمله ای که اندوهی سخت به قلبم می آورد.... بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن🌿

اره دیدم مشغول اشپزی بودم.امروز دعوا بازاره.جای من خالی

من که دیشب نخوابیدم.صبح به دخترم صبحونه دادم و تا ساعت یک خوابیدم

فرزند ایران و جان فدای میهن 🥀💔 جمله ای که اندوهی سخت به قلبم می آورد.... بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن🌿

تو از صبح اینجایی دختر????

میام یه سر میزنم میرم😄😄

من که دیشب نخوابیدم.صبح به دخترم صبحونه دادم و تا ساعت یک خوابیدم

منم تا دوازده خواب بودم.قرار بود شوهرمو بیدار کنم بره جایی اونم بیدار نکردم.قشنگ تا دوازده خانوادگی خوابیدیم

خدایا گاهی نگاهی
2790
2778
2791
2779
2792