2777
2789
عنوان

هوو 😡

| مشاهده متن کامل بحث + 30872 بازدید | 511 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به زن داییت بگو یه دعایی چیزی بگیره دل دایی تواز اون سیاه کنه

به نظر من شر همچین مردی هرچی زودتر از سر اون زن باز شه خیلی بهتره 

دایین لایق زنش نیست

حقش همون دخترای خیابونین

میشه برام یه صلوات بفرستین؟؟😍☺ میشه دعا کنین تا به آرزوم برسم😢
خاک همه عالم کمه برا داییت با عرض معذرت گوه‌ همه عالم رو سر داییت

ازش متنفرم 

حالم ازش بهم میخوره

دلیل منطقی بیارین  چرا نباید مرد چندهمسر داشته باشه ؟

خانم رفتم تاپیکاتون رو خوندم واقعا ترسیدم از جنس خودمون ....چه ترسناک چه وقیح ...زندگی مشترک واسه شما اصلا معنی نشده برید دکتر برید مشاوره ...اصلا ازدواج نکنید 

چون زن اولشو نمیتونه تامین کنه

اونم تو این شرایط اقتصادی

من از خودم مایه میزارم

شوهرم نمیتونه خرج منو بده 

خرج زندگی ما رو پدرم و پدرشوهرم دارن میدن

بعد این بره زن دوم بگیره؟؟

شما خودت انجام دادی تاثیر داره

من نه ولی خواهرم انجام داد عاالی بود شوهرش خودش دختر رو به طرز بی حرمتی بیرون کرد و خواهرمو برگردوند چقدم جلو همه معذرت خواست و ....الانم خداروشکر خوبن

حالا همه اینا به کنار من به یه چیزی معتقدم که خودِ حضرت علی تا وقتی حضرت فاطمه را داشتن باکس دیگری ا ...

خداوند به حضرت علی فرمود تا زمانی که حضرت زهرا س همسرت هست با زن دیگری وصلت نکن بخاطر شان و منذلت حضرت زهرای مرضیه در ثانی ام البنین یکی از یاران نزدیک خود حضرت علی ع معرفی کرد چون از ایشان خواسته بود که زنی معرفی کند که شجاع و با حیا و عفیف باشد چون فرزندان از مادرانشان بهره میبرند تا پدرشان که حضرت رسول ص فرمودند برای اقدام به فرزند آوری بسیار بر مادرش دقت کنید

این↩ تاپیک ↪همیشه حال دلمو خوب میکنه سرشار از انرژی مثبت دوست داشتی یه سر بزن سهم دلتو ببر 

اگه بتونه توی این شرایط اقتصادی عدالت و از هر نظر چه عاطفی چه اقتصادی برا زن اولشم به صورت برابر تامین کنه بره هزارتا بیاره ولی هیچ مردی نمیتونه 

یک عمر برا دوست داشتنت ❤ مدت کوتاهی ست   مگر آدم چندسال عمر می کند❤ و تازه ممکن  است  نصف عمرش هم تورا نشناسد ❤ تو امّا از ابتدا بوده ای همین طور دوست داشتنی ❤مخاطب هرچه شاعر!❤دلبر هرچه عاشق!❤ کسی نتوانسته تورا جوری که عاشقش هستی دوس بدارد جز من!❤  قول می دهم تمام عمرم را خوب خوب دوستت داشته باشم ❤ و بار دیگر که پا به جهان گذاشتم                    زودتر عاشقت شوم هرچه زودتر...❤❤❤

میخواستم یه نظر بذارم

ولی دیدم اینقدر سطح کامنتا پایین و غیرمنطقیه که ارزش بحث نداره

وقتی طرفت اینجوره آدم بهتره اعصاب خودشو خورد نکنه کلی دلیل و منطق بیاره و بحث کنه بعدش طرف چهارتا حرف بی ربط به عنوان جواب تحویلت بده

بنده کاربر قدیمی نیستم.دیگه حداکثرش یه سال ، خواننده خاموش هم حساب کنیم یه سال و نیم🤣لاکچری نیستم.به ارواح جدم نیستی درحدم هم نمیتونم بگم ، نمیتونم از اون بندگان خدابیامرز مایه بذارم ، ریپلای بکن ریپلای میکنم ولی مودبانه ، لطفا انتقام گرسنگی و اعصاب خراب و شوهر بد و گریه بچتون رو از بنده نگیرید ، تفاوت فرهنگ و عقیده و ...داریم مودبانه بحث کن بنده از اینور گوشی نمیتونم به شما صدمه بزنم تو هم هرقد جیغ بزنی صداش به من نمیرسه حداکثر مرورگرم میبندم میرم سر یکار دیگه پس خواهشا به اعصاب خودت رحم کن و مسلط باش....باشد که زین پس دوستان خوبی برای هم باشیم اینجا😘