2777
2789
عنوان

هوو 😡

| مشاهده متن کامل بحث + 30872 بازدید | 511 پست
مردایی مثل شما رو با خیاااال راااااااااااااحت با 10000 نفر هم میشه شریک شد شما نگران نباش صبحی دنبا ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

میشه برام یه صلوات بفرستین؟؟😍☺ میشه دعا کنین تا به آرزوم برسم😢

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زمانا قدیم مردا خیلی کم بودن همیشه جنگ بود  و مردا کشته میشدن زنا میموندن و فسادا زیاد میشد واسه همین مردا چندتا چندتا زن میگرفتن ثوابم داشت ....الان مرده مجرد ریخته زیاده .زندگیم مثل قدیم نیس یه اتاق بدی به زنه و دهنش رو ببندی خرج داره مردا هم که تو خرج یه خونه موندن دیگه دوتا پیشکش ....شوهرای الانم مثل قدیم هار نیستن البته که منظورم با شوهره شما دونفر نیست ..زنا هم کارشون مثل قدیم نیست نه لباس میشوریم نه یخ میشکنیم نه گندم اسیاب میکنیم شبم خسته کوفته نیستیم ...مردای دوزنه اکثرا ارامش ندارن ...یه جوریم از رابطه زناشوییت حرف میزنی انگاری شبا میخای بری میدون جنگ ....رابطه ای که انقدر لذت بخشه

حالا همه اینا به کنار من به یه چیزی معتقدم که خودِ حضرت علی تا وقتی حضرت فاطمه را داشتن باکس دیگری ازدواج نکردن وموقع شهادت حضرت فاطمه خودشون وصیت کردن که حضرت ام البنین را به همسری دربیاره.

زن نباس داداش داشته باشه! خوبیت نرره آدم زنش عمه شه!
شوهرم همیشه میگه اون موقعه ها بهم میگفتی برو زن بگیر ولی یه چیزی تو چشمات بود که میگفت اگه بری پدرتو ...

😂😂😂😂😂😂دقیقا

دختر نازم ۱۳ آذر ماه ۱۳۹۹ میاد بغلمون😍👨‍👩‍👧❤🍃🎀🎉
خاک بر سر مریضت انقدر با اسم دین خزعبلات نگوووو. خداوند انشااللله هرکسی رو که دین رو خراب میکنه نابو ...

ان شاءالله   

این↩ تاپیک ↪همیشه حال دلمو خوب میکنه سرشار از انرژی مثبت دوست داشتی یه سر بزن سهم دلتو ببر 

آقا من از همینجا اعلام میکنم شوهر من غلط میکنه زن بگیره 

خودم جوری میزنمش که اول بمیره بعد دراز بکشه

بیخیال دعوا نکنین😀

نه فکرم بیمار نیست تاحالا شده فکر کنی یه دختر جون که شوهرش رفته و مدافع حرم شهید شده حالا چیکار کنه ...

اگه خيلي دوس داري همسرت رو با همه شريك شو

يك لطفي كن از سمت همسرهاي شهيدان مدافع حرم حرف نزن

اون ها مثل تـــو كوته فكر نيستن

و وقتي همسرشون رو فرستادن كه بره و ميدونستن ممكنه برنگرده

تمام اين شرايط رو پذيرفتن

از كسي ميشنوي اين حرفو كه همسرش مدافع حرم بوده ولي خدا لطف كرد و سايه اش هنوز بالاسر زندگيمه

قبل حرف زدن يكم فكر كن

فَاللّهُ خَيْرٌ حافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمين
زمانا قدیم مردا خیلی کم بودن همیشه جنگ بود  و مردا کشته میشدن زنا میموندن و فسادا زیاد میشد واس ...

من کسی راسراغ دارم 3تا زن داره شبا توباغ میخوابه.شلوارش پاره شده بود اولی گفته برو بده دومی دومی گفته برو بده سومی.اخرش شلوارو انداخت دور یکی دیگه خرید😂

زن نباس داداش داشته باشه! خوبیت نرره آدم زنش عمه شه!
حالا همه اینا به کنار من به یه چیزی معتقدم که خودِ حضرت علی تا وقتی حضرت فاطمه را داشتن باکس دیگری ا ...

خب دیگه تا زن اولش بود هوس دومی نکرد 

پس شماها هم همین روشو در پیش بگیرن😀

ماهم بچه هامو میپزین که بعد ما دم شماها رو قیچی کنن اگه اسم زن بردین😂😂

نمیدونم ندیدمش عفریته رو  تازه گفته من بچه ها رو هم نگه میدارم با ۲۰ تا سکه راضی شده  ز ...

خاک همه عالم کمه برا داییت با عرض معذرت گوه‌ همه عالم رو سر داییت

یک عمر برا دوست داشتنت ❤ مدت کوتاهی ست   مگر آدم چندسال عمر می کند❤ و تازه ممکن  است  نصف عمرش هم تورا نشناسد ❤ تو امّا از ابتدا بوده ای همین طور دوست داشتنی ❤مخاطب هرچه شاعر!❤دلبر هرچه عاشق!❤ کسی نتوانسته تورا جوری که عاشقش هستی دوس بدارد جز من!❤  قول می دهم تمام عمرم را خوب خوب دوستت داشته باشم ❤ و بار دیگر که پا به جهان گذاشتم                    زودتر عاشقت شوم هرچه زودتر...❤❤❤