2777
2789
عنوان

افسردگی

92 بازدید | 15 پست

این چند وقته احساس میکنم دارم افسردگی میگیرم.به شدت علاقه به خوردن پیدا کردم زیاد میخوابم .بی دلیل گریه میکنم پرخاش میکنم با کوچکترین حرفی ناراحت و عصبانی میشم.اعتماد به نفسم به شدتتتتتتتتت کم شده و احساس پوچی میکنم.

نمیدونم چیکار کنم.شما افسردگی گرفتید؟؟؟درمان شدهه؟؟؟برای درمان چیکار کردید؟؟؟

یاسمن ملقب به یاسی😍🌼کوچکترین عضو سایت😁میشه برای رسیدن به اهداف و خواسته هام ی صلوات بفرستی؟😊

چیز عحیب تو خونه پیدا نکردی؟من مثل تو بودم کارمونپبه دعواهای پاپی کشیده بود یه استخون وپارچه هم پیدا کردم دادم بردن ببینن گفته بود دعاش کردن باطل کردم‌خوب شد اوضاع 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چیز عحیب تو خونه پیدا نکردی؟من مثل تو بودم کارمونپبه دعواهای پاپی کشیده بود یه استخون وپارچه هم پیدا ...

نه 

یاسمن ملقب به یاسی😍🌼کوچکترین عضو سایت😁میشه برای رسیدن به اهداف و خواسته هام ی صلوات بفرستی؟😊
اگرم دعا و ..... باشه که بعید میدونم جوشن کبیر بخون . قران رو با صدای بلند بزار تو خونه . بلند در حد ...

نه احتمالش خیلی خیلی کمه که دعا باشه فکر نکنم

یه روانپزشک برو واسه دارو و روانشناس واسه ریشه یابی

امکان رفتن به روانشناس و روانپزشک رو ندارم

۰۹۰۵۴۶۸۹۹۷۱ بهداین خانمه زنگ بزن رایگان بهت میگه اگه دعاباشه

ممنون عزیزم

افسردگی یعنی پایین اومدن یه ماده ی شیمیایی تومغزت،یاباید بادارو ببریش بالا ویا باید بامواد غذایی ببریش بالا مثل کاکائوی تلخ اگر حساسیت نداری یه بسته ی کاکائوی تلخ بخور بعد میبینی یه دفعه حالت خوب میشه،روش بعدی انجام ورزش منظمه ،حالا هرکدوم رو میخوای انتخاب کن که من بهت اول ورزش وبعد تغذیه رو پیشنهاد میکنم

افسردگی یعنی پایین اومدن یه ماده ی شیمیایی تومغزت،یاباید بادارو ببریش بالا ویا باید بامواد غذایی ببر ...

مرسی عزیزم