2777
2789

گوجه هارو بشور خرد کن نمک بزن  بریز تو دبه  بذار دو سه روز تو آفتاب بمونه.روزی دو سه بار لهش کن بادستهات.بعدش که حسابی نرم شده بود با آبکش صافشون کن بذار بپزه.تند تند هم بزن ته نگیره.آخرسر  که سفت شد نمک و روغن بزن بعد خاموش کن نصفه روز بمونه سردبشه.بعدش بریز تو ظرفهات و برش دار.

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منمان من اینجوری درست میکرد اول گوجه ها رو بشور بعد خوردشون کن بریز تو دبه بزار تو آفتاب یه یک روزی بمونه خودتم روزی دو سه بار با دستهای تمیز تو مشتت له کن گوجه ها رو کامل دیدی که له شدن از صافی رد کن جوری که فقط آب گوجه میمونه اونو بریز تو ظرف مورد نظرت و بزار رو اجاق آخرش که کاملا آبش کشیده شد نمک بزن یادت باشه یک ساعت آخر رو باید همش بزنی تا ته نگیره

اخرای رب درست کردن بدجوری میپره هم همه جا رو کثیف میکنه هم دستت بدجوری میسوزه. شماها راهکار ندارین ا ...

عزیزم خالم درست میکنه میگه با شعله خیلی کم میپزه اصلا هم نمیپره.شعله رو خیلی خیلی کم‌کن

عزیزم خالم درست میکنه میگه با شعله خیلی کم میپزه اصلا هم نمیپره.شعله رو خیلی خیلی کم‌کن

اره اینطوری احتمالا نمیپره.ولی خیلی هم طول میکشه.   ما حوصله مون نرفت با شعله زیاد پختیم تو حیاط؛ صدکیلو گوجه ؛ برای ما 21 کیلو رب داد.

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز