گوجه هارو بشور خرد کن نمک بزن بریز تو دبه بذار دو سه روز تو آفتاب بمونه.روزی دو سه بار لهش کن بادستهات.بعدش که حسابی نرم شده بود با آبکش صافشون کن بذار بپزه.تند تند هم بزن ته نگیره.آخرسر که سفت شد نمک و روغن بزن بعد خاموش کن نصفه روز بمونه سردبشه.بعدش بریز تو ظرفهات و برش دار.
منمان من اینجوری درست میکرد اول گوجه ها رو بشور بعد خوردشون کن بریز تو دبه بزار تو آفتاب یه یک روزی بمونه خودتم روزی دو سه بار با دستهای تمیز تو مشتت له کن گوجه ها رو کامل دیدی که له شدن از صافی رد کن جوری که فقط آب گوجه میمونه اونو بریز تو ظرف مورد نظرت و بزار رو اجاق آخرش که کاملا آبش کشیده شد نمک بزن یادت باشه یک ساعت آخر رو باید همش بزنی تا ته نگیره