نگارین۵ مدیر عضویت: 1397/05/08 تعداد پست: 8888 عنوان سفر کیش۲ | مشاهده متن کامل بحث + 195 بازدید | 28 پست دوستانی که ساکن کیش هستن یا تجربه سفر تو شهریور ماه ب کیش دارن لطفا در مورد هوا بم اطلاعاتی بدن ممنون میشم.خیلی شرجی میشه؟یعنی اونقدر گرم میشه و شرجی که نشه رفت دریا و تفریحات ساحلی ؟ فوق لیسانس مشاور و روانشناس ۱۵ سال سابقه تدریس و مشاوره فارغ التحصیل دانشگاه شهید بهشتی❤😊 1398/05/27 | 17:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
roham_arp عضویت: 1396/08/15 تعداد پست: 1566 دیگه فصل مدارس نمی تونم سفر برم آخه خیلی برای ۲۲بهمن اونجاها شلوغ میشه کیاشا خان شاه قلب مامان و بابا به تخت نشست 🤴 منnorajoon هسدم😎دعا کنیدخوشبخت بمونیم💓
kj21896 عضویت: 1392/03/02 تعداد پست: 9519 شما کی کیش بودی؟ نه ولی زیاد رفتم اگه میتونی بذار یه تعطیلات تو زمستون که حسابی بهتون خوش بگذره
نگارین۵ مدیر استارتر عضویت: 1397/05/08 تعداد پست: 8888 نه ولی زیاد رفتم اگه میتونی بذار یه تعطیلات تو زمستون که حسابی بهتون خوش بگذره تو زمستون میشه تفریحات ابیش رو رفت؟؟مثلا من بوشهر رو تو بهمن ماه رفتم هوا عالی بود ولی دیگه نمیشد رفت دریا چون بهرحال اب سرد بود فوق لیسانس مشاور و روانشناس ۱۵ سال سابقه تدریس و مشاوره فارغ التحصیل دانشگاه شهید بهشتی❤😊
kj21896 عضویت: 1392/03/02 تعداد پست: 9519 تو زمستون میشه تفریحات ابیش رو رفت؟؟ مثلا من بوشهر رو تو بهمن ماه رفتم هوا عالی بود ولی دیگه نمیشد ... برا غواصی سرده ولی بقیه رو میشه رفت، آذر بری سرد هم نیست
نگارین۵ مدیر استارتر عضویت: 1397/05/08 تعداد پست: 8888 [QUOTE=101520211]برا غواصی سرده ولی بقیه رو میشه رفت، آذر و دی بری سرد هم نیست[/QUOTمشکل اصلی شرجیهبه نظرت شرجی تو شهریور کمتر نمیشه؟؟ فوق لیسانس مشاور و روانشناس ۱۵ سال سابقه تدریس و مشاوره فارغ التحصیل دانشگاه شهید بهشتی❤😊
kj21896 عضویت: 1392/03/02 تعداد پست: 9519 [QUOTE=101520211]برا غواصی سرده ولی بقیه رو میشه رفت، آذر و دی بری سرد هم نیست[/QUOTمشکل اصلی ... از الان که کمتر میشه ولی هنوز خیلی گرمه، هتل و پاساژا که کولره ولی چون میگید تفریحاتش رو میخواین برید اونا رو تو اون گرما نمیشه رفت
نگارین۵ مدیر استارتر عضویت: 1397/05/08 تعداد پست: 8888 از الان که کمتر میشه ولی هنوز خیلی گرمه، هتل و پاساژا که کولره ولی چون میگید تفریحاتش رو میخواین بری ... خیلیممنونم از راهنماییهات عزیزملطف کردی فوق لیسانس مشاور و روانشناس ۱۵ سال سابقه تدریس و مشاوره فارغ التحصیل دانشگاه شهید بهشتی❤😊
پرنیااااا عضویت: 1398/05/18 تعداد پست: 1877 سلام ببخشید شما مشاور خانواده هستین درست؟ من نیاز به مشاور خانواده تلفنی دارم که مطمئن باشم کارش خوبه مشکلم هم مهر طلبی خودم و زورگو و سلطه گر بودن شوهرم هست می خواستم ببینم می تونید به من کمک کنید یا یه مشاور بهم معرفی کنید ممنون میشم جوابم رو بدین
نگارین۵ مدیر استارتر عضویت: 1397/05/08 تعداد پست: 8888 سلام ببخشید شما مشاور خانواده هستین درست؟ من نیاز به مشاور خانواده تلفنی دارم که مطمئن باشم کا ... سلام بله من مشاور خانواده ممشاوره تلفنی هم انجام میدمدر خدمتم.شماره مشاوره مرو درخواست دوستی دادید ارسال میکنم. فوق لیسانس مشاور و روانشناس ۱۵ سال سابقه تدریس و مشاوره فارغ التحصیل دانشگاه شهید بهشتی❤😊
سام94 عضویت: 1397/11/04 تعداد پست: 1945 سلام بله من مشاور خانواده م مشاوره تلفنی هم انجام میدم در خدمتم. شماره مشاوره م رو درخواست دو ... سلام..ببخشید شما در مورد بچه ها هم مشاوره میدین..پسرم ۴سال و۳ماهش..بعضی رفتارش نگرانم کرده..بقیه میگن طبیعی هست..ولی خودم نگرانم..میخاستم با شما مشورت کنم اگ جای نگرانی هست الان ک زود اقدام کنم مامان یه گل پسرم👨پسر تابستانی تو عطر کدام خوشبوترین گل جهانی؟که هرکجا مینویسمت شکوفه میدهی
نگارین۵ مدیر استارتر عضویت: 1397/05/08 تعداد پست: 8888 سلام..ببخشید شما در مورد بچه ها هم مشاوره میدین..پسرم ۴سال و۳ماهش..بعضی رفتارش نگرانم کرده..بقیه میگ ... سلام بله عزیزم در خدمتممیتونی درخواست دوستی بدی فوق لیسانس مشاور و روانشناس ۱۵ سال سابقه تدریس و مشاوره فارغ التحصیل دانشگاه شهید بهشتی❤😊
سام94 عضویت: 1397/11/04 تعداد پست: 1945 سلام بله عزیزم در خدمتم میتونی درخواست دوستی بدی مرسی.خانمی درخواست دادم اگه قبول کنی ممنون میشم مامان یه گل پسرم👨پسر تابستانی تو عطر کدام خوشبوترین گل جهانی؟که هرکجا مینویسمت شکوفه میدهی
نگارین۵ مدیر استارتر عضویت: 1397/05/08 تعداد پست: 8888 مرسی.خانمی درخواست دادم اگه قبول کنی ممنون میشم بله عزیزم فوق لیسانس مشاور و روانشناس ۱۵ سال سابقه تدریس و مشاوره فارغ التحصیل دانشگاه شهید بهشتی❤😊