2821
2789
عنوان

سفر کیش۲

| مشاهده متن کامل بحث + 195 بازدید | 28 پست
دیگه فصل مدارس نمی تونم سفر برم آخه

خیلی برای ۲۲بهمن اونجاها شلوغ میشه

کیاشا خان شاه قلب مامان و بابا به تخت نشست 🤴                       منnorajoon هسدم😎دعا کنیدخوشبخت بمونیم💓                

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه ولی زیاد رفتم  اگه میتونی بذار یه تعطیلات تو زمستون که حسابی بهتون خوش بگذره

تو زمستون میشه تفریحات ابیش رو رفت؟؟

مثلا من بوشهر رو تو بهمن ماه رفتم هوا عالی بود ولی دیگه نمیشد رفت دریا چون بهرحال اب سرد بود 

فوق لیسانس مشاور و روانشناس  ۱۵ سال سابقه تدریس و مشاوره فارغ التحصیل دانشگاه شهید بهشتی❤😊

[QUOTE=101520211]برا غواصی سرده ولی بقیه رو میشه رفت، آذر  و دی بری سرد هم نیست[/QUOTمشکل اصلی شرجیه

به نظرت شرجی تو شهریور کمتر نمیشه؟؟

فوق لیسانس مشاور و روانشناس  ۱۵ سال سابقه تدریس و مشاوره فارغ التحصیل دانشگاه شهید بهشتی❤😊
[QUOTE=101520211]برا غواصی سرده ولی بقیه رو میشه رفت، آذر  و دی بری سرد هم نیست[/QUOTمشکل اصلی ...

از الان که کمتر میشه ولی هنوز خیلی گرمه، هتل و پاساژا که کولره ولی چون میگید تفریحاتش رو میخواین برید اونا رو تو اون گرما نمیشه رفت

از الان که کمتر میشه ولی هنوز خیلی گرمه، هتل و پاساژا که کولره ولی چون میگید تفریحاتش رو میخواین بری ...

خیلیممنونم از راهنماییهات عزیزم

لطف کردی

سلام ببخشید شما مشاور خانواده هستین درست؟  من نیاز به مشاور خانواده تلفنی دارم که مطمئن باشم کارش خوبه مشکلم هم مهر طلبی خودم و زورگو و سلطه گر بودن شوهرم هست می خواستم ببینم می تونید به من کمک کنید یا یه مشاور بهم معرفی کنید ممنون میشم جوابم رو بدین 

سلام ببخشید شما مشاور خانواده هستین درست؟  من نیاز به مشاور خانواده تلفنی دارم که مطمئن باشم کا ...

سلام بله من مشاور خانواده م

مشاوره تلفنی هم انجام میدم

در خدمتم.

شماره مشاوره م

رو درخواست دوستی دادید ارسال میکنم.

سلام بله من مشاور خانواده م مشاوره تلفنی هم انجام میدم در خدمتم. شماره مشاوره م رو درخواست دو ...

سلام..ببخشید شما در مورد بچه ها هم مشاوره میدین..پسرم ۴سال و۳ماهش..بعضی رفتارش نگرانم کرده..بقیه میگن طبیعی هست..ولی خودم نگرانم..میخاستم با شما مشورت کنم اگ جای نگرانی هست الان ک زود اقدام کنم

مامان یه گل پسرم👨پسر تابستانی   تو عطر کدام خوشبوترین گل جهانی؟که هرکجا مینویسمت شکوفه میدهی  
سلام..ببخشید شما در مورد بچه ها هم مشاوره میدین..پسرم ۴سال و۳ماهش..بعضی رفتارش نگرانم کرده..بقیه میگ ...

سلام بله عزیزم در خدمتم

میتونی درخواست دوستی بدی

سلام بله عزیزم در خدمتم میتونی درخواست دوستی بدی

مرسی.خانمی درخواست دادم اگه قبول کنی ممنون میشم

مامان یه گل پسرم👨پسر تابستانی   تو عطر کدام خوشبوترین گل جهانی؟که هرکجا مینویسمت شکوفه میدهی  
2828
2791
2779
2792