2777
2789
عنوان

مهمانی

| مشاهده متن کامل بحث + 1140 بازدید | 23 پست

روی دسر و سالاد بیشتر مانور بده و سعکی تزئیناتت قشنگ باشه . اونجوری میزت بیشتر به چشم میاد . غذاهات رو هم ترکیبی از غذاهای سنتی و کلاسیک انتخاب کن . مثلا باقالی پلو درست کن تو دیس گرد بکش و روش رون های مرغ یا ماهیچه رو به صورت دایره ای بچین . یه خورشت با برنج ساده هم بزار مثل قیمه یا قورمه سبزی و یک یدو تا غذای خارجکی هم بزار مثل پاستا یا پاچینی

خدایا ازت ممنونم که بهترین شوهر دنیا رو نصیبم کردی   

مرصع پلو و آلبالو پلو بزار، فسنجون، خوراک بیف، پیراشکی،

کشک و بادمجان توی این نون های تارت تزیین کن، لازانیای تک نفره ، جوجه چینی 

سالادهای ساده و خوشمزه ایی هم میتونی بزنی تو اینترنت و پیدا کنی، سالادهای متنوع میزت رو قشنگ میکنه، سوپ هم بگذار، یخ هات رو حتما تزیین کن از این قالب های یخ گرد بگیر توش گل بگذار بزار روی بقیه یخ هات، سالاد کاهو اگر خواستی بزاری معمولی نزار، کلم قرمز رو برگ برگ کن بریز توی برگ های کلم تک نفره میشه و کاهوی کمترین استفاده میشه

ازت بدم میامد، وقتی میگفتن مبارکه پسره، چه خوب آفرین پسره، دلم میخواست همه رو خفه کنم، تو رو بیارم بیرون، نباشی، 😢 بدم میامد چون احساس میکردم به خواهرت توهین میشه، دلم میشکست از حرفها، حرفهاشون باعث شد ازت بدم بیاد، منتظر اومدنت نبودم اینقدر که حتی یه عکس هم نگرفتم از بودنت 😢 تو اومدی، صورت ماهت رو که دیدم عاشقت شدم، خنده های دلبرانت، ساکتی و مظلوم بودنت، وقتی خواهرت رو از من هم بیشتر میشناسی، من رو ببخش پسرم، من رو ببخش اگر گفتم دوستت ندارم، عاشقتم با همه وجودم با همه قلبم، اگر بخوای جون و عمرم رو براتون میدم، کاش مردم میدونستن گاهی با جملاتشون چه آتشی به قلب دیگران میتونن بزنن، دوست دارم مرد بزرگ بشی نه نر، دوستت دارم پسرم😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سالاد شیرازی الویه ترشی وسط تابستان مغزم هنگ کرد

مگه فصل داره سالاد شیرازی؟ 

ازت بدم میامد، وقتی میگفتن مبارکه پسره، چه خوب آفرین پسره، دلم میخواست همه رو خفه کنم، تو رو بیارم بیرون، نباشی، 😢 بدم میامد چون احساس میکردم به خواهرت توهین میشه، دلم میشکست از حرفها، حرفهاشون باعث شد ازت بدم بیاد، منتظر اومدنت نبودم اینقدر که حتی یه عکس هم نگرفتم از بودنت 😢 تو اومدی، صورت ماهت رو که دیدم عاشقت شدم، خنده های دلبرانت، ساکتی و مظلوم بودنت، وقتی خواهرت رو از من هم بیشتر میشناسی، من رو ببخش پسرم، من رو ببخش اگر گفتم دوستت ندارم، عاشقتم با همه وجودم با همه قلبم، اگر بخوای جون و عمرم رو براتون میدم، کاش مردم میدونستن گاهی با جملاتشون چه آتشی به قلب دیگران میتونن بزنن، دوست دارم مرد بزرگ بشی نه نر، دوستت دارم پسرم😘

دوست گلم به نظرم زیاد از این شاخه به اون شاخه نپر.یعنی الویه رو با زرشک پلو سرو نکن.جوری تنظیم کن که غذاهات متنوع باشه ولی طبعشون یه جور باشه تقریبا

یه سوپ کوچیک خامه یا کشک بادمجون یا حلیم بادمجون به عنوان پیش غذا عالیه

واسه غذا اصلی هم قورمه سبزی یا زرشک پلو با مرغ

بغلشم کباب حسینی درست کن یه چند تا سیخ کوچیک انقد ناز میشه تو گوشی ندارم وگرنه واست میزاشتم عکسشو

مواد لازم

گوشت چرخ کرده بهمراه پیاز(مثه شامی که درست میکنی)

سینه مرغ:کبابی خوردش کن

گوجه گیلاسی

فلفل دلمه ای 

اگه دوست داشتی شیر بلال

سیخ چوبی

ببین سینه مرغ بعد فلفل دلمه ای بعد گوشت ورز داده شده رو که قلقلی کوچیک کردی باز فلفل دلمه ای و باقیش قسنگ بزار تو ماهیتابه که با کره چرب کردی سرخ بشه.آی مزه میده☺😋😋

االبته من کلک میزنم جدا جدا گوشت و مرغ و تو ماهیتابه سرخ میکنم بعد به سیخ میکشم😎😎😂😂که قشنگ مغز پخت بشه

دسرم که همون ژله خوفه خوش مزه است😋😋😋

کیک بستنی هم عالیه من یه بار درست کردم همه تعریف کردن

😍😍😍
چطوری درست کردی؟؟؟😍😍😍😍

دویاسه قاشق گل ختمی بنفش تویه لیوان آب بریز بزار رنگ پس بده بعد ازصافی ردکن  بریز توپارچ آب سرد بعدشم شکر وگلاب وتخم شربتی بریز

به همین راحتی😊

من بلوچم   زبانم بلوچی  لباسم بلوچی  فرهنگم بلوچی  وطنم ایران  مکران بلوچستاااان 😍افتخارم اهل سنتم😍

دویاسه قاشق گل ختمی بنفش تویه لیوان آب بریز بزار رنگ پس بده بعد ازصافی ردکن  بریز توپارچ آب سرد ...

ووی مرسی عشقم اتفاقا این گلو تو خونه داستم نمیدونستم به چه درد میخوره.میخواستم ومش کنم🤣🤣🤣

😍😍😍