2777
2789
عنوان

مهمانی

1140 بازدید | 23 پست

سلام تازه عروسم و پا گشا خونه جاریام دعوت شدم سفره انچنانی چینده بودن منم میخوام دعوتشون کنم و غداهای شیکی بپزم ولی خب دست تنهام اونا کمک هم کرون

بنظرتون چیا بپزم یا چجوری مثلا تزیین کنم سالاو و ژله و اینارو

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

زرشک پلو با مرغ بپز برای کنارش دلمه درست کن با الویه یه خورشت بزار فسنجان بهتره سالاد شیرازی بزار فصل هم خوبه ترشی هم بزار برای دسر هم از این ژله خوشگلا درست کن برای بچه ها هم بستنی بزار

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

ژلتو سه رنگ درست کن خیلی قشنگ میشه مثلا با طعم سیب درست کن بزار یخچال بگیره بعد برشدار با طعم پرتغال باز بزار یخچال بگیره و...

چنان دلگیرم از دنیا 💫که خود را هم نمیخواهم
زرشک پلو با مرغ بپز برای کنارش دلمه درست کن با الویه یه خورشت بزار فسنجان بهتره سالاد شیرازی بزار فص ...

سالاد شیرازی الویه ترشی وسط تابستان مغزم هنگ کرد

محتاج صلوات تک تکتون برا آرامش دلم.
سالاد شیرازی الویه ترشی وسط تابستان مغزم هنگ کرد

هیچکدام مشکل نداره مغز عیب نداره معده باید هنگ نکنه برای تابستون ترشی بادمجون یا کلم یا نازخاتون عالیه غصلش هم هست سالاد شیرازی هم چون ابلیمو و سبزی داره خنکه طبعش

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

جوجه كباب + يه نوع خورش ( قورمه، قيمه، فسنجون)

سالاد ماكاروني يا بورك يا تارت مرغ و قارچ

ژله رنگين كمان يا پاناكوتا

سالاد فصل ( اگه ميخواي خيلي شيك بشي سالاد سزار ) 

خدايا شكرت ❤️السلام علي الحسين ✨ ممنونم كه روز تولد امام حسين بهم عيدي دادي خدا جون 😘

باقالی پلو با ماهیچه یا گوشت گوسفندی ، زرشک پلو با مرغ ، ته چین ، کشک بادمجان تک نفره ، موساکو با سالاد کلم و سالاد فصل و بورانی بادمجان ، بورانی اسفناج ، دسر پاناکوتا ، ژله ،کارامل ، وکلی چیزای دیگه میتونی سفره رو پر کنی

عشق یعنی ؛ در میان غصه های زندگی یک نفر باشد که آرامت کند

بقیه رودوستان گفتن 

شربتومن میگم  😀

شربت گل ختمی بنفش باگلاب وتخم شربتی عالیه ورنگشم جالبه 

اینو عجله ای درست کردم براهمسرم خوب نشده ازاین بهترم میشه

من بلوچم   زبانم بلوچی  لباسم بلوچی  فرهنگم بلوچی  وطنم ایران  مکران بلوچستاااان 😍افتخارم اهل سنتم😍